PINARBAŞI'NDA PARKLAR ÇİÇEK AÇTI

PINARBAŞI

PINARBAŞI RENGARENK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Pınarbaşı Belediyesi ilçedeki parklarda bakım, onarım ve çiçeklendirme ile çimlendirme çalışmaları başlattı. Çalışmaların ardından ilçe rengarenk bir görünüme kavuştu.

Pınarbaşı Belediyesi ilçe sakinlerinin daha sağlıklı, daha güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak için parklardabakım, onarım, çiçeklendirme ve çimlendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Parklarda yapılan budama ve ilçe genelinde yürütülen ağaçlandırma çalışmaları sonrası şimdi de ilçenin genelinde çiçeklendirme çalışması start aldı. Baharın gelmesiyle çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir taraftan yeşil alanlardaki çim biçme çalışmalarını sürdürürken,diğer taraftan da seralarda yetiştirilen binlerce mevsimlik çiçekleri ilçedeki çeşitli alanlara dikmeye başladı.

Mevcut parkların bakımları yapılarak eksiksiz hizmet vermeleri sağlanırken, ilçedeki ağaçlandırma alanları ile çeşitli kurum ve kuruluşların bahçelerinin bakımları ve ağaç budamaları da gerçekleştiriliyor. Pınarbaşı Belediye Başkanı MenduhUzunluoğlu, yaz ayının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde park ve bahçelerde belediye bünyesinde çalışan personelimiz ile birlikte çevre düzenlemesi ve bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. İlçe genelindeki istirahat yerlerimiz ve yeşil alanlarımızı da çiçek dikerek süslüyoruz. Halkımız yeşil alanlarımızda rahat edebilmeleri için ekiplerimiz çim biçme işlemi ve çiçek ekimlerini sürdürdükleri gibi ilçe genelinde sivrisinek ve kenelere karşı ilaçlama çalışmaları da yapıyorlar” değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti