PINARBAŞI BELEDİYESİ

PINARBAŞI BELEDİYESİ

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVİNİN BAŞINDA

Pınarbaşı Belediyesi yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanmaması için gece gündüz çalışıyor. Belediye karla mücadele ekipleri, bir yandan kapanan yolları ulaşıma açarken bir yandan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor.

 

Pınarbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçede yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksama yaşanmaması için yoğun çaba sarf ediyor. Ekipler, kapanan yolları ulaşıma açıyor, buzlanmaya karşıda tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Karla mücadele ekipleri, bugünde ilçe merkezi başta olmak üzere,  kadili, serinyurt, kaman, han hasırcı, Kızılören ve  Çamlıca mahallelerinde kar temizleme ve tuzlama çalışmasını sürdürdü. Karla mücadele çalışmalarının 24 saat aralıksız olarak sürdürüldüğünü bildiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçemizde kapalı tüm yolların, ana artellerin açılışması için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. bir yandan kar temizleme çalışmaları yapılırken bir yandan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ben ekiplerimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum dedi.

 

Pınarbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçenin en işlek caddelerinde ve çarşı merkezinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını tamamladı. Yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması ve ulaşımda daha rahat etmelerini sağlamak amacıyla çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçemizde gece -gündüz demeden karla mücadele çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çarşı merkezini temizlemek için ekiplerimiz gün boyu yoğun bir çalışma temposuna girdi. Şu anda çarşı güzergâhındaki tüm caddelerimiz ve sokaklarımız kardan temizlendi. İnşallah yarın sabah esnafımız ve vatandaşlarımız bir sıkıntı yaşamadan işlerine, dükkanlarına gidebilecek dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi