ÖZVARİNLİ, SEÇİM STARTINI VERDİ

ÖZVARİNLİ, SEÇİM STARTINI VERDİ

GENÇ DOKTOR SAHAYA İNDİ, ESNAFLA BULUŞTU

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Kocasinan bölgesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

İYİ Parti Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Seçim Bölgesi Kocasinan´da esnafı ziyaretleriyle seçim startını verdi. Sabahın erken saatlerinde Himmetdede mahallesine giden Özvarinli, burada sağlık ocağı, sanayi sitesi, yol ve su sorunlularını dile getiren vatandaşları dinledi, karşılıklı sohbet etti. Ardından İlçe merkezine geçen Doktor Özvarinli, Serçeönü´nde ve Sivas caddesi üzerinde faaliyet gösteren balıkçı esnafını ile bir araya geldi.

Özvarinli ?En büyük sıkıntının, ekonominin daralmasından kaynaklandığını düşünüyorum. İYİ Parti olarak biz esnafımıza daha çok önem veren bir anlayışla siyaset yapıyoruz ?dedi.

Özellikle küçük esnafın ayakta durması için onların sorunlarına eğileceklerini ifade eden Dr.Özvarinli, ?Kocasinan´ımıza uygulayacağımız önemli konuları beraber konuşup, değerlendireceğiz. Kocasinan´ın geleceğini beraber kuracağız. Artık ben yaptım olmayacak. Kararı çoğunluğa göre alacağız ve karar bizim olacak. Odalarımızın en büyük sıkıntılarının, sorunlarının çözümünü sağlayacağız. İlçemizde faaliyet gösteren tüm küçük ve orta ölçekli işletmelerin sorunlarını projelendirip onlarla birlikte çözeceğiz. Amacımız ilçemizin kalkınması, bizim projelerimiz bu bağlamda hazırlanmaktadır. Mahallelerimizde yeşil alanlara yöneleceğiz. İnsanımızın yaşamını kolaylaştıracak ne varsa zaten bizim projelerimiz arasında var. Her bunu her mahalleye yapacağız. Toplu ve ulaşım konularını da değerlendirmeye alacağız. Uygun olan ve sağlıklı olacağını düşündüğümüz işleri projelendirip, gerekeni yaparız. Biz hizmet için geliyoruz. Halkımızın rahatı, huzuru ve güvenliği için ne gerekiyorsa yaparız? diye konuştu.

Beraberinde partili arkadaşlarıyla birlikte esnaflarla karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundular. Balıkçı Esnafları ise kendilerini, ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkan Adayı Doktor Hasan Sami Özvarinli ve ekibine seçimlerde başarı temenni ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı