Özhaseki:“Bütün hayırlı işlere karşı çıkıyorlar”

Özhaseki:“Bütün hayırlı işlere karşı çıkıyorlar”

Güneydoğu Anadolu Bölgesi  ziyaretleri kapsamında Diyarbakır'dan Mardin’ e geçen Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı  ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhseki burada yaptığı değerlendirmede muhalefet partilerini eleştirerek “Bütün hayırlı işlere de karşı çıkmaya devam ediyorlar” ifadesini kullandı.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı  ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhseki Güneydoğu Anadolu Bölgesi  ziyaretleri kapsamında Diyarbakır'dan Mardin’ de ilk olarak  Valiliği ziyaret ederek, Vali Mahmut Demirtaş ile görüştü. Daha sora AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na geçen ve İl Başkanı Faruk Kılıç ile partililerle bir araya gelen Özhaseki, daha sonra AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda yaptığı değerlendirmede hayatın hep bir mücadeleyle geçtiğini ancak mücadeleyle geleceği inşa edebileceklerini vurgulayan Özhaseki Türkiye'nin ayrım yapılmaksızın, ideolojik davranmadan hizmetin nasıl yapılacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibinden tanıdığını kaydetti.   Gayret ve iyi niyetle önemli çalışmaların yapıldığının da altını çizen Özhaseki "Amerikalılar paramızla alacağımız silahı bile vermezlerdi bize. Aynı adamlar, bölücü örgütü PKK'lılara bedava veriyorlar. Şimdi kendi yaptığımız silahlarımızla savaşıyoruz. İHA, SİHA, Altay tanklarımız bizim yüz akımız. Dünyaya satıyoruz bunları." değerlendirmesinde  bulundu.                                                                    

Sözlerinin devamında muhalefetin şehir hastaneleri, köprü, havalimanları, Marmaray gibi hayırlı işlere hep karşı çıktığını hatırlatan Özhaseki, "En son Çanakkale Köprüsü yapıldı, seslerini çıkaramadılar. Buna da '5 müteahhit' falan demeye başladılar. Orada 2 Koreli var, yapan yerli firmalardan bir tanesi eski CHP milletvekili, biri de Nihat Özdemir. Başka insanlar vardı ihalelere girdiler de onların elinden mi alındı? Daha düşük fiyat verenler vardı da onlara verilmedi de özellikle bunlara mı verildi? Hayır. İftira, at atabildiğin kadar. Bütün hayırlı işlere de karşı çıkmaya devam ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Sözlerinin sonunda "Bizim dönemde özgürlükler de genişletildi. Çok şükür şimdi özgürlükler ortamı var."diye konuşan Özhaseki "Özgürlükler derken sadece başörtülü kız kardeşlerimizi kastetmiyorum. Onun dışında bir vatandaş 'Ben Arap'ım', 'Ben Kürt'üm' diyemiyordu. Dilini konuşturmuyorlardı. Bir vatandaş Alevi olduğunu söylemiyordu. 4 kişi bir araya gelip kitap okuyamıyordu. Bunların hepsini gördük” dedi.

 Özhaseki ve berberindeki ekip Mardin ziyareti kapsamında Artuklu, Ömerli ve Midyat Belediyelerini ziyaret ederek belediye başkanlarının çalışmalarını değerlendirdi.

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı