ÖZHASEKİ, PANDEMİ SONRASINI DEĞERLENDİRDİ

ÖZHASEKİ, PANDEMİ SONRASINI DEĞERLENDİRDİ

GELECEĞİMİZ GÜÇLÜ ÖZEL SEKTÖRE BAĞLI

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kamu İletişimi ve Kurumsal İlişkiler Derneği (KİYED) ile bir videokonferans gerçekleştirdi. Özhaseki, Türkiye’de belediyeciliğin serüvenini, hükümetin ve AK Partili belediyelerin koronavirüs sürecindeki çalışmalarını ve yeni normal süreci sonrası değişimleri değerlendirdi.

Koronavirüs sonrası süreçte insanların ihtiyaçlarında beklentilerinde, tercihlerinde ve önceliklerinde muhakkak değişmeler olacağını vurgulayan Özhaseki, “Koronavirüs ortaya çıktıktan sonra iki sözcük ön plana çıktı; ‘belirsizlik’ ve ‘hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’. Evet, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu dünya düzeni değişecek gibi gözüküyor. AB’nin konumu, ülkelerin pozisyonları, ticaret, özel hayatımız… Bütün bunların hepsini etkileyecek bir ortamla karşı karşıyayız. Şehirciliği de etkileyecek, belediyeciliği de etkileyecek, şehirlerdeki insanların yaşam tarzlarını, tercihlerini de etkileyecek. Böyle bir gelişmeyle karşı karşıyayız.“ dedi.

“Bu dönemde çok şey değişecek”

Yeni süreçte gözlemlenebilecek olgulara değinen Özhaseki, “Bu dönemde çok şey değişecek diyoruz. Mesela insanların tercihleri değişecek. İnsanlar doğaya yaklaşıp toprağa basabildiği bir yaşamı tercih edecek. Kalabalıklardan kaçacaklar. Sağlık konusunda belki biraz daha titiz davranacaklar. İş tercihleri, beklentiler ve öncelikleri ve bunların hepsi değişecek. Bir de devletler açısından bakıldığı zaman ulus - devletler yükselişe geçecek gibi gözüküyor. Tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yetebilecek bir kapasitesi, becerisi olan, bu konuyu planlayan devletler öne çıkacak gibi görünüyor.” ifadesinde bulundu.

“Türkiye’nin geleceği, özel sektörün güçlü olmasına bağlı.”

Türkiye’nin geleceğe umutla baktığını ifade eden Özhaseki, bunun için de  özel sektörün öneminin büyük olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

“Türkiye’nin geleceği, özel sektörün güçlü olmasına bağlı. Türkiye, geleceğe ümitle bakıyor. Hiç kimsenin bundan bir endişesi olmasın. Geleceğimiz aydınlık Allah’ın izniyle. Burada bizim itici gücümüz de Sayın Cumhurbaşkanımızın da kanaati böyle, bizim parti olarak genel kanaatimiz de böyle ki özel sektörümüzün önünü açacak her işte varız.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı