ÖZHASEKİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

ÖZHASEKİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

“GÜNEŞLİ’DE İMAR HAREKETİ YAPMADIM”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki yazılı bir açıklama yaparak CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Kocasinan Güneşli Mahallesi’nde yaptığını iddia ettiği imar çalışmaları ile ilgili şahsına yönelttiği suçlamalara cevap vererek  “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde Kocasinan Güneşli Mahallesi’nde herhangi bir imar hareketi (imara açma, plan tadilatı, yapılaşma) kesinlikle yapılmamıştır” ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Kocasinan Güneşli Mahallesi’nde yaptığını iddia ettiği imar çalışmalarına yanıt verdi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın yalanı bir huy haline getirdiğini ve yalan söyleme konusunda Genel Başkanın Kılıçdaroğlu’na benzediğini vurgulayan Özhaseki, “Bazı basın yayın organlarında çıkan CHP’nin kiralık milletvekili Çetin Arık’ın huy haline getirdiği yeni bir yalanı ile yine karşı karşıyayız. Demek ki üzüm üzüme bakarak kararmış, Genel Başkanları ile benzerlikleri takdire şayan.CHP’nin kiralık milletvekili Çetin Arık’ın Güneşli Mahallesi’yle ilgili şahsıma yönelttiği ifadeler tamamıyla yalan ve iftiradan ibarettir. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde Kocasinan Güneşli Mahallesi’nde herhangi bir imar hareketi (imara açma, plan tadilatı, yapılaşma) kesinlikle yapılmamıştır. Konuyla ilgili açıklamayı; Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilgili basın-yayın kuruluşlarına göndermiştir.” değerlendirmesinde bulunurken;  Kayseri Büyükşehir Belediyesince basın yayın kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, “Sayın Mehmet Özhaseki’nin Belediye Başkanlığı döneminde alanın imara açılması söz konusu olmamıştır.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı