Özhaseki, Ebekız Ana Cami’ni İbadete Açtı

Özhaseki, Ebekız Ana Cami’ni İbadete Açtı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki  Bünyan Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nde Büyükşehir  Belediyesi ve hayırsever Abdullah Keskinkılıç’ın işbirliği ile yapımı tamamlanan Ebekız Ana Cami’ni ibadete açtı.

Cuma namazının kılınmasının ardından Bünyan Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nde gerçekleşen açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak,  Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk,  ve protokol ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Büyükkılıç bu güzel çalışmanın bir ihtiyaca cevap verme mantığı açısından yapılmasına vesile olan  Keskinkılıç ailesine ve onu temsilen Abdullah Keskinkılıç’a şükranlarını sunup şöyle konuştu  “Kayseri’miz hayırseverleriyle anılan bir şehirdir. Kayseri’miz kamu kurum ve kuruluşlarının dayanışmasının en güzel örneklerini veren bir şehirdir. Bir berekete vesile oluyoruz. Emeği geçen gerek Büyükşehir’imizin ekiplerine, gerekse hayırseverimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’de emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti. “Bu camimizin insanlığa hizmet etmesini, hayırlı ibadetlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırsever şehri Kayserimizde, hayırseverimizi tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Hacı babaya Allah uzun ömür versin, Abdullah kardeşime de daha birçok hayır işi yapmayı nasip etsin. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz ile tüm kamu kuruluşlarımıza da teşekkür ediyorum.”

Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ise  sadaka-i cariye olan bu caminin yapımında emeği olan Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever Keskinkılıç ailesine teşekkür ederken, hayırsever iş insanı Abdullah Keskinkılıç ise bu projede adli idare personellerinin de çok emek verdiklerini vurguladı.

Açılış sonrası Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte Bünyan ilçesinde esnafları da ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşların varsa istek ve önerilerini dinledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”