ÖZDOĞAN, AÇILAN YOLLAR, GÜZELLİKLERE AÇILMIŞ OLSUN

ÖZDOĞAN, AÇILAN YOLLAR, GÜZELLİKLERE AÇILMIŞ OLSUN

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Akdam ve Beğendik Mahallelerinde yürütülen yeni imar yolu açma çalışmalarını, yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Hacılar Belediyesi, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmelerini sağlamak adına, parselasyon çalışması yapılan yerlerde, yeni imar yollarını açıyor. Başkan Özdoğan, ?İlçemizde tüm faaliyetlerimiz gibi imar yolları açma çalışmalarımız da olduğu yerden devam ediyor.? dedi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Akdam ve Beğendik Mahallelerinde yürütülen yeni imar yolu açma çalışmalarını, yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden ve açıklamalarda bulunan Başkan Özdoğan ?Hacılar ilçemizde tüm faaliyetlerimiz gibi imar yolları açma faaliyetlerimizde olduğu yerden devam ediyor. İmar yolları bizim için çok önem arz ediyor. Gelişen, büyüyen Hacılarımızda modern yapılaşmanın temeli imar yollarından geçiyor. Parsel çalışmalarından geçiyor. İnsanlarımızın evlerine, bağlarına daha rahat ulaşım sağlamaları için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu manada Beğendik Mahallesi Altun Sokak´ta yaklaşık 80 bin metrekarelik bir alanda imar yollarını açmış durumdayız ve çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Akdam Mahallesi Özgüneş Caddesi´ni Hisarcık Caddesi´ne bağlayan önemli bir imar yolunu da açmış bulunmaktayız. Burada 70 bin metrekarelik bir alanda ciddi bir bağlantı yolu sağlanmış oldu. Açılan yollar güzelliklere açılmış olsun. İyiliklere açılmış olsun. İnsanlarımız sağlıkla, sıhhatle bağlarında, bahçelerinde huzur içerisinde yaşasınlar. Hayırlı, uğurlu olsun.? ifadelerini kullandı.

Yeni imar yollarının açılmasından dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri de yapılan çalışmalarla bağlarına ulaşımın çok kolaylaştığını ifade ederek, Başkan Özdoğan ve ekibine teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu