OSB YÖNETİMİNE

OSB YÖNETİMİNE

TEBRİK ZİYARETLERİ

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, 3.kez  Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen  Tahir Nursaçan´ı makamında ziyaret ederek ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulunup tebrik ettiler. Başkan Nursaçan ve yönetim kurulu ise Vali Şehmus Günadın´ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleriKayseri OSB deki ziyarette 1 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen 17. Olağan Genel Kurulunda yönetime yeniden seçilen Kayseri OSB Genel Kurulunda yönetime yeniden seçilen Tahir Nursaçan ve OSB yönetimini tebrike ederek, başarılı hizmetlerinin devamı dileğinde bulunuldular?

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu  ?Özellikle hayırlı olsun. Sanayicilerimizin büyük bir çoğunluğunun katılımı ile yapılan bir genel kurul oldu. Sonuçta Kayserimize hayırlı olsun. Bizler yapmış olduğumuz açıklamalarda OSB seçimlerinde her hangi bir tarafın yanında olmadığımızı, sanayicinin iradesi üzerinde bir iradenin olamayacağını belirtmiştik. Bizim her hangi bir yeri işaret etmemiz doğru ve şık olmazdı. Bundan sonraki süreçte inşallah bir ve beraber oluruz. Amacımız Kayserimizin daha iyi şeylere imza atması? değerlendirmesinde bulundu.

OSB başkanı Tahir Nursaçan´ da, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, ?Tarafsızlığınız bizi ziyadesi ile memnun etti. Demokratik bir seçim oldu. Bu seçimin kazananı yok. Kazanan Kayserimiz oldu? şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra İş Adamı ve OSB Başkan adayı olan Ahmet Hilmi Kürtüncü´yüde ziyaret etti.  Çopuroğlu burada yaptığı değerlendirmede seçime verdikleri katkılardan dolayı Ahmet Kürtüncüye teşekkür ederek ?Bu işte kazanan yok, kazanan Kayserimiz inşallah? ifadesini kullandı.

Nursaçan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Şehmus Günaydın ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular´ı ziyaret ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu