Okul Güvenliği Toplantısı, Vali Çiçek başkanlığında yapıldı

Okul Güvenliği Toplantısı, Vali Çiçek başkanlığında yapıldı

2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Güvenliği Toplantısı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Çiçek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve ilgili kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Çiçek, “2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Kayserimizde bin 150 okulda, 21 bin 921 öğretmen, 340 bin 251 öğrenci eğitim ve öğretime başlayacak. 2023-2024 eğitim öğretim yılının Kayserimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında, bin 155 TYP çalışanına, 768 okul Servis şoförüne, 37 özel güvenlik görevlisine temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verildiğini belirten Vali Gökmen Çiçek, “2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da eğitimlerimiz devam edecektir. Ayrıca servis araçları ve okul kantinlerinin denetimi konusu bizim için çok önemli. O nedenle denetimlerimiz artarak devam edecektir” dedi.
Vali Çiçek ayrıca, “Emniyet Müdürlüğümüz, Jandarmamız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından okullarımızın etrafında oluşabilecek olumsuzluklara karşı her türlü önlem alınmış durumdadır. Özellikle Güven Timlerimiz ve diğer kolluk kuvvetlerimiz okullarımızın çevresinde sürekli olarak aktif olacak ve meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı anında müdahale edecektir” diye konuştu.
Toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okul çevrelerindeki güvenlik tedbirleri ve servis araçlarının denetimi ile ilgili alınacak tedbirler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacak olan çalışmalar hususunda yapılan sunumun ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”