NNYÜ ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

NNYÜ ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından özel gereksinimli çocuklara yönelikNNYÜ Çocuk Şenliği düzenlendi.

Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezinde düzenlenen NNYÜ Çocuk Şenliğine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Ferhan Soyuer, Öğretim Üyeleri,Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri, öğretmen ve velileri katıldı. Çocuk Fizyoterapistleri Dernek Başkan Yardımcısı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Meltem Yazıcı´nın açılış konuşması yaptığı NNYÜ Çocuk Şenliğinde sunucu, palyaço kostümüyle kürsüye çıkarken NNYÜ öğrencilerinin sahneye koyduğu tiyatro oyunu özel gereksinimli çocuklar tarafından keyifle izlendi. Balonlarla süslenmiş sahneye çıkan özel gereksinimli bazı çocuklar şiirler okuyup şarkılar söyledi. NNYÜ´nün katkıları, Çocuk Fizyoterapistleri Derneği Gençlik Komisyonu, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Farkındalık Kulübü, Engelli Komisyonunu öğrencilerinin desteğiyle organize edilen NNYÜ Çocuk Şenliğinin sonunda tüm özel gereksinimli çocuklar, öğretmenleri, aileleri, NNYÜ öğrencileri ile sahneye çıkarak şarkılar eşliğinde bol bol halay çekip dans etti.

NNYÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Meltem Yazıcı hem çocukların hayata katılımlarını sağlayarak, güzel ve eğlenceli bir gün geçirmelerine yardımcı olmak hem de gençlerimizin çocuklar için emek vererek, onlarla tanışıp kaynaşabilmeleri için böyle bir şenlik düzenlediklerini söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor