Muhtarlar iftar yemeği’nde ağırlandı

Muhtarlar iftar yemeği’nde ağırlandı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile düzenledikleri iftarda mahalle muhtarları ve aileleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Muhtarların destekleri ile eşit ve nitelikli belediyecilik çalışmalarını devam ettirdiklerini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Muhtarlarımızla fırsat buldukça bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın bugüne kadar muhtarlarımızla her zaman el ele, kol kola çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizde büyük bir fedakârlığı ve hizmeti icra etmeye çalışıyoruz. Bu manada vatandaşlarımızın birinci muhatabının muhtarlar olduğu gerçeğini bilerek davranmaya çalışıyoruz. O yüzden hep istişare halinde ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Rabbim her zaman birlik içinde hizmet etmeyi nasip etsin. Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşayarak, nice Ramazanlar bir arada sağlık ve huzur içerisinde olmayı temenni ediyorum” değerlendirmesinde  bulundu.

Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan’da “Sayın Başkanımıza bu organizasyon için teşekkür ediyoruz. Rabbim bu güzel ortam ve huzurumuzu hiçbir zaman bozmasın. Hep bir arada olalım. Belediyemiz, kaymakamlığımız ile işbirliği içinde uyumla çalışıyor birbirimize destek oluyoruz. Muhtarlarımızın vatandaşların ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır. Vatandaşlarımıza hizmetlerin götürülmesi noktasında en büyük yardımcılarımızdır. Kendilerine vermiş oldukları destek ve hizmetleri için teşekkür ederim.” İfadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor