MÜFTÜLÜKTEN ÖZEL ÇOCUKLARA PİKNİK

MÜFTÜLÜKTEN ÖZEL ÇOCUKLARA PİKNİK

Kayserideki her türden engelliye ulaşmaya çalışan Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından Engelliler Haftası münasebetiyle Görme Engelli, İşitme Engelli ve Down Sendromlu özel çocuklar ve ailelerine piknik düzenlendi.

Gesi Mesire Alanı´nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 100 kişiden oluşan engelli ve refakatçi grubu katıldı. İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü´nce şehir merkezinden alınarak Gesi Mesire alanına getirilen engelliler, burada düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi. Çeşitli yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği programda engeliler daha sonra yine İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü´nce tahsis edilen araçlarla şehir merkezine bırakıldı.

Düzenlen pikniğe katılan İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ve Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Ömer Aydın piknikte, engelli gençler, Down Sendromlu özel çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendiler ve onlarla hatıra fotoğrafı çekildiler.

Pikniğe katılan engelliler ve aileleri Engelliler Haftası kutlamalarından dolayı memnun kaldığını belirterek, ?Bizler için hazırlanan bütün etkinlikler çok güzel. Piknik çok güzel bir ortam oluşturuyor, tanımadığımız insanlarla tanışıyoruz. Bizlere böyle hizmetleri getirenlerden Allah razı olsun. İyi bir hizmet, emeği geçenlere özellikle de İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven´e çok teşekkür ediyoruz? dediler.

Düzenlenen pikniğe İl Müftüsü Prof. Dr. Güven, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Ömer Aydın, Akkışla İlçe Müftüsü Abdullah Korkut, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörleri Vaiz Kevser Serap Eliaçık ve Vaiz Yasin Bulut, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Tuba Köse, Görme Engelli, İşitme Engelli ve Down Sendromlu özel çocuklar ve aileleri katıldı.

Ayrıca İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğünce, 10-15 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü konferans salonunda ?Kişisel Gelişim ve Zaman Yönetimi? konulu konferans düzenlendi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor