MİMARLAR SANAT GALERİSİ'NDE BULUŞTU

MİMARLAR SANAT GALERİSİ

YALÇIN: “ÇALIŞAN ÜLKELER HER ZAMAN ÖNDEDİR”

Talas Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan Sanat Galerisi, ‘Mimarlık Buluşmaları’na ev sahipliği yaptı.

Kadir Has Stadı, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi, Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pateni pisti başta olmak üzere Türkiye’nin değişik şehirlerinde mega projelerin mimari projesini çizen Mimar Bahadır Kul ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından gerçekleştirilen söyleşide meslek deneyimleri paylaşıldı.

Ali Saip Paşa Caddesi üzerinde bulunan Sanat Galerisi’ndeki etkinlikte mimar Bahadır Kul, genç mimarlarla deneyimlerini paylaşırken Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da belediyecilik tecrübeleri ve mimarlığın belediye faaliyetlerindeki önemi hakkında konuştu. Mimarlık mesleğinin incelikleri hakkında bilgiler veren Mimar Kul, iyi bir mimarın nasıl olması gerektiğini anlattı ve yaptığı projeler üzerine konuştu.

Yoğun katılımın gerçekleştiği söyleşi programında genç mimarlara belediyecilik tecrübelerini aktaran Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da mimarlığın belediyecilikteki öneminin altını çizdi. Belediye hizmetlerinin hemen hepsinde mimar dokunuşunun var olduğuna dikkat çeken Başkan Yalçın, belediye hizmetlerinin iyi olmasının mimarın becerisine bağlı olduğunu söyledi.

Programda genceler çeşitli tavsiyelerde de bulunan Başkan Yalçın, başarılı olmanın çok çalışmayla mümkün olabileceğini ifade ederek, “Gayrimüslim ülkeler çalıştıkları için bizden öndeler. Allah çalışana verir, bu Allah’ın kanunudur” dedi. Eskiden çalışan ile çalışmayan arasında bir yarış olduğunu söyleyen Başkan Yalçın, artık çalışanla çok daha fazla çalışan arasında bir mücadelenin olduğunu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı