MHP Lideri Devlet Bahçeli: Zillet ittifakının tek yaptığı koltuk ve makam taksimidir

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Zillet ittifakının tek yaptığı koltuk ve makam taksimidir

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende Açık Hava Toplantıları" devam ediyor. Bu kapsamda bugün ilk durak Çorum. MHP lideri Bahçeli Çorum'da halka hitap etti. Bahçeli, "Türklüğün anayasadan çıkarılması Türkiye’nin temellerine dinamit döşenmesidir. Bu topraklardan Türk ve Türk milletini hiçbir alçak sökemez buna güç yetiremez” ifadelerini kullandı.

Çorumlu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 9 gün sonra yapılacak seçimlerin demokrasimizin geleceğine hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini niyaz ediyorum. Demokratik bir yarışın gerçekleşmesini diliyor, seçime katılacak partilere başarılar diliyorum.

'14 MAYIS, TÜRKİYE İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR'

Çorum’da eyyamcılık yoktur, yalana tevasül edenin haysiyetinden söz edilemez. Çorum’un hükümran bir mazisi vardır. Şimdi yeni bir gelecek önümüzdedir. 14 Mayıs bir dönüm noktasıdır. Lider ülke Türkiye’nin meşalesi yıkılmıştır. Geleceğin gücü Türkiye’dir.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü ufukta görülmüştür. 14 Mayıs seçimlerini cumhurun zaferi ile pekiştirmek lazım. Milli birlik ve kardeşlikle beraber yaşarız. Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız. Aziz milletim sıra sende.

İstihdamı, yatırımı geliştirmek için aziz milletim sıra sende. Söz sizin ,karar sizin, bayrak sizin millet sizsiniz. Geleceğinizi karartmak isteyenler var.

'KILIÇDAROĞLU, TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İLE YOL YÜRÜYOR'

Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin önünü kesmek için çırpınıyor. Terörist Demirtaş, Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim diyor. Kim kiminle yürür bakın siz. Biz halkımıza ne diyorsa bakıyoruz. Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ile yol yürüyor.

Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ve Van mitingleri bölücülüğün meydan okumasına sahne oldu.

Türklüğü anayasadan çıkaracağız demedi mi? Kılıçdaroğlu sessiz kaldı. Türklüğün anayasadan çıkarılması demek, kefendir. Türk milletini hiçbir alçak sökemez, buna güç yetiremez.

THE ECONOMİST'E TEPKİ

The Economist terör koridorunun açılacağını, Türk dış politikasının tamamen değişeceğini iddia etmiş. 7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyor. Haçlı bakiyeleri son kozlarını oynuyor. Paravan Kılıçdaroğlu’nun arkasında duruyorlar. 14 Mayıs için mual hayal kuruyorlar. Etnik ve mezhep bölünmesine düşmüş Türkiye için ayin yapıyorlar, hevesleri boşunadır. Teröristin hükmü Türkiye’den geçmez.

Türkiye’yi düşüremezler, Türkiye’yi siyasi istikrarsızlık yıllarına götüremezler. Zillet İttifakı’nın tek yaptığı makam taksiyesidir. Hazırladıkları birikimleri yoktur.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde krizlere zamanında müdahale edilmiştir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi güvenlik ve barış iklimini geliştirmiştir. Kazanan Türkiye olmuştur.

Bunlar iş bilmez, erdem bilmez, ahlak bilmez. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak akılsızlıktır.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”