MHP İL BAŞKANI TOK’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

MHP İL BAŞKANI TOK’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

ŞEHİTLER DERNEĞİ, TÜRK-İŞ VE KOCASİNAN BASIN YAYIN MÜDÜRÜ SERBEZ’E GİTTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, üç farklı yere ziyarette bulunarak hem gönül aldı hem de talepleri, sorunları dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Tok, bu toprakları kanlarıyla sulayan Gazi ve Şehitlerimize minnettar olduklarını söyledi.

Ülke topraklarını savunmak amacıyla şehit olan askerlerimize rahmet dileyen Başkan Tok: “Bu ülke toprakları için canından vazgeçen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gözünü kırpmadan ölüme giden ve bu uğurda kendilerinden vazgeçen siz değerli gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun. MHP İl Teşkilatı olarak gazilerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Sizlerin de göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte elimizden gelen ne var ise onu yapmaya hazırız. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Başkan Yavuz ve yönetimi kendilerini ziyaret eden MHP İl Başkanı Serkan Tok’a teşekkür etti ve ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

BAŞKAN TOK’TAN MÜDÜR SERBEZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Kocasinan Belediyesi Basın Yayın Müdürlü görevine getirilen Gazeteci Mehmet Serbez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Tok, yıllarca gazeteci olarak Kayseri’ye hizmet veren Serbez’e bundan sonraki görevinde başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve MHP İl Başkan Danışmanı Kürşat Açıkgöz, Kocasinan Belediyesi Basın Yayın Müdürü olan Gazeteci Mehmet Serbez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yıllarca gazeteci kimliğiyle Kayseri’ye hizmet eden Serbez’e yeni görevinde başarılar dileyen Tok: “Basınımızla omuz omuzayız. Her koşulda basını ve basın mensuplarının hakkını savunuyoruz. Sizler de Kayseri’ye gazeteci kimliğinizle hizmet ettiniz. Bundan sonraki görevinizde başarılar dilerim, yolunuz açık olsun” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Gazeteci Serbez, Başkan Tok’a teşekkür etti.

BAŞKAN TOK’TAN TÜRK-İŞ’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Türk İş Kayseri İl Temsilcisi ve Koop İş Sendikası Şube Başkanı İdris Güven’i ziyaret etti. Tok, sendika başkanlarıyla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Türk İş Kayseri İl Temsilcisi ve Koop İş Sendikası Şube Başkanı İdris Güven’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete, Türk İş Kayseri İl Temsilcisi ve Koop İş Sendikası Şube Başkanı İdris Güven, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Ayerden, Demiryol İş Sendikası Başkana Harun Ören, Türk Metal İş Sendikası Başkanı Ali Gökkaya, Türk Haber İş Sendikası Başkanı Suat Esmer, TES İş Sendikası Başkanı Hasan Aydın, Türk Harb İş İdari Sekreteri Hayrullah Öztürk, Belediye İş Kayseri İl Temsilcisi Soner Salcanlıer, Türk Sağlık İş Temsilcisi Sinan Yıldız, Güvenlik İş Temsilcisi Ömer Ceylan, Türk İş Kayseri İl Başkanlığına bağlı sendikaların idarecileri katıldı.

Başkan Güven’de kıdem tazminatı konusunda taleplerini Başkan Tok’a iletti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Tok’a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı