MHP BÜNYAN İLÇE TEŞKİLATINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP BÜNYAN İLÇE TEŞKİLATINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İLÇE BİNASI ATÖLYEYE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Teşkilatı, Korona Virüs tehlikesine karşı alınan tedbirler kapsamında partililerden oluşturulan ekiplerle 60 yaş üzeri ihtiyaç sahibi ilçe sakinleri başta olmak üzere bütün ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışıyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde oluşturulan atölyede  üretilen maskelerde ücretsiz olarak  ilçe sakinlerine dağıtılıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi tehlike oluşturan  Korona Virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında harekete geçen Milliyetçi  Hareket Partisi Bünyan İlçe Teşkilatı üyeleri İlçe Başkanı Tevfik Düzen başkanlığında oluşturulan ekiplerle  ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almaya devam ediyor.

Salgına  karşı en etkileyici yöntemin temizlik ve dezenfekte işlemleri olduğu açıkça görülürken MHP Bünyan İlçe Teşkilatı da bu yönde çalışmalarına hız kazandırarak vatandaşların hizmetine sundu. Bu kapsamda; İlçedeki tüm bankamatik ve ATM’lerin önü, Postane önü ve esnafların yoğun olduğu Salı Pazarı gibi bölgelere ilçe teşkilatının katkılarıyla ‘dezenfekte istasyonları’ kuruldu. 

MHP Bünyan İlçe Teşkilatı Kadın Kolu Başkanı Nagehan Altun’un öncülüğünde, kendi imkanlarıyla kurulan atölyede de, ücretsiz dağıtılmak üzere, maske dikimine başladı. Bu kapsamda ilk parti otuz bin maske üretimini tamamlayan ilçe teşkilatı daha fazla üretim yaparak ilçe sakinlerine dağıtmak için çalışmalarına hız verdi.

İlçe Başkanı Düzen çalışmalarla ilgili  olarak  yaptığı değerlendirmede “Zorlu süreçte, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve milletimizde de bir mücadele söz konusu. Bu mücadele kapsamında biz de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak ‘Neler yapabiliriz, devletimize ve milletimize ne şekilde katkıda bulunuruz?’ çalışmasını yaptık ve ilk etapta salgının yeni başladığı süreçte parti yönetimimizle istişarelerimizi yaptık ve yol haritamızı çizdik. Ayrıca ilk olarak ilk etapta ihtiyaç sahiplerine ulaşmamız gerektiğine inandık ve bununla birlikte yardım kampanyası çağrısı yaptık. Bu kampanyamızdaki ince ayrıntı; yerel esnafın desteklenmesi noktasında alışverişlerin yerel esnaftan yapılıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını daha doğru bulduk. Bu anlamda esnaf ayırt etmeksizin her esnaftan gücümüz yettiğince, eşit miktarlarda alışverişler yapmaya çalıştık. Ve bu çağrımız karşılığını çok ciddi şekilde buldu.” değerlendirmesinde bulundu.                      


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor