MHP İL BAŞKANI SERKAN TOK,

MHP İL BAŞKANI SERKAN TOK,

?BİRLİKTEN BEREKET DOĞAR"

Kocasinan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların kendilerine olan inancına ve güvenine layık olabilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Cumhur İttifakı istişare programları kapsamında Kocasinan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Beyazşehir Mahallesi´nde MHP Kocasinan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. Programa; Kocasinan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kocasinan Belediye Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve bölge sakinleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok, Ak Parti ve MHP´li vatandaşların mahalle toplantısında bir araya geldiklerini belirterek, ?Birlikten bereket doğar. AK Partili kadrolarla Türkiye´nin birliği ve beraberliği için birleştik ve bundan gaye memnunuz. Beraber alın teri dökerek mahalle mahalle geziyoruz. Devletimiz ve milletimiz için beraber yürüyoruz? diye konuştu.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan da gece-gündüz demeden çalıştıklarını dile getirerek, ?Başkanımızın milletine olan aşkıyla yoğun gayret ederek,  tüm mahallelerimizde hizmetini görüyoruz ve 31 Martta Kayseri´de rekor oy hedefliyoruz? dedi.

Başkan Çolakbayrakdar ise vatandaşlara belediyenin yaptığı hizmetleri anlatarak, onların taleplerini dinledi ve sohbet etti. Kayserililerin daha güzel bir Kocasinan´da yaşayabilmeleri için yoğun gayret ettiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Göreve geldiğimden bu yana vatandaşların taleplerini dinliyor, bir yandan da mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler üretiyoruz. Birçok alanda yeni ve farklı projelere imza attık. Yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapmak için şükür Allah´a o tempomuz ve inancımız da var. Bu inancı tabi ki sizlerden alıyoruz. Sizlerin bize olan inancına ve güvenine layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu gaye ile Cumhur İttifakı olarak inşallah ortak akılda hareket edecek, ülkemiz ve milletimiz için dur durak bilmeden koşturacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı