MELİKGAZİ, KAYSERİ'DE 1, TÜRKİYE'DE 9. SIRADA

MELİKGAZİ, KAYSERİ

PALANCIOĞLU: BU BAŞARI BİZE YETER

Bir araştırma şirketince yerel seçimlerin birinci yıl dönümünde İstanbul hariç 20 Büyükşehir'deki nüfusu yüksek olan 147 ilçenin belediye başkanlarının başarı performansının değerlendirildiği ankette, Kayseri'de ilçeler bazında Melikgazi Belediyesi birinci olurken, Türkiye genelinde ki ilçe belediyeleri arasında dokuzuncu sırada yer aldı.

15 Ocak - 15 Mart tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak 20 Büyükşehir’in 333 ilçesinin 147'sinde 'CATI- yüz yüze görüşme' yöntemiyle gerçekleştirilen ankette, 'En Başarılı Belediye Başkanları' listesinde yüzde 52'nin üzerinde başarı oranı yakalayan belediye başkanları yer aldı.

16 Mart 2020 tarihinde açıklanan, Yerel Yönetimlerde Başarı Araştırmasında ilçe halkı ile yapılan anket değerlendirmesinde Konya Karatay Belediyesi birinci olurken Kayseri Melikgazi Belediyesi yüzde 52,7 ile 9. sırada yer aldı.

Melikgazi Belediyesi olarak gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin sunulmasında vatandaşların memnuniyetinin çok önemli olduğunu ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Bu başarı bize yeter. Melikgazililer hizmetin en iyisini hak ediyor. 20 Büyükşehir'in tüm ilçelerinde vatandaşlar ile yapılan ankette Melikgazi Belediye Başkanı olarak yüzde 52,7 oran ile 2020 yılının En Başarılı 9. Belediye Başkanı seçildik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Hizmet sevdalısı güler yüzlü Melikgazi Belediyemizin ekibine, Belediye Meclis Üyelerimize, hizmet etmekle onur duyduğum tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı