MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KURA ÇEKİMİ VE ANAHTAR TESLİMİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KURA ÇEKİMİ VE ANAHTAR TESLİMİ

9 BLOK 210 DAİRENİN KURA ÇEKİMİ VE ANAHTAR TESLİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında  Kâzım Karabekir Mahallesinde tamamlanan  9 blok 210 dairenin kura çekimi ve anahtar teslimini  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de iştirak ettiği tören ile gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında  Kâzım Karabekir Mahallesinde tamamlanan  9 blok 210 dairenin kura çekimi ve anahtar teslimini   Pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe ve tedbirlere uyularak gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediyesi ilk Başkanı Şevket Bahçeçioğlu, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Melikgazi meclis üyeleri ve muhtarların katıldığı törende kuralar çekilerek 210 aileye anahtarları teslim edildi.

210 ailenin bugün yeni yuvasına kavuştuğunun altını çizen  Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Modern bir şehir anlayışıyla hareket ederek gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşümlerde, bugün 210 anahtarı 210 ailemize teslim etmenin mutluluğunu yaşadık. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Burada yeni bir yaşam alanı oluştu. Kayseri deyince kayseri modeli belediyecilik akla geliyor. Bu çalışmanın temelini atan Memduh Büyükkılıç Başkanımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza yeni evlerinin sağlık ve huzur getirmesini diler, hayırlı olmasını dilerim.” İfadesini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç konuşmasında bu bölgenin artık Kayserinin prestij mahallelerinden biri olduğunu kısa sürede tamamlanan 9 bloktan oluşan 210 dairelik konutların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, “Belediye başkanlarımız hizmette sınır tanımıyorlar. Bu bölge gecekondu evlerin olduğu bir mahalle idi. Ancak şimdi bakınız katlı modern yapıları, sosyal tesisleri ve parkları adeta yeniden bir şehir inşa edildi. Türkiye’nin tüm belediyeleri iyi biliyorum. Ancak bu ölçekli kentsel dönüşüm projesini başarı ile gerçekleştiren bir belediye inanın yok” değerlendirmesinde  bulundu.

210 dairenin kura çekimi ile yapılan anahtar tesliminde töreninde katılımcılara ikramlarda bulunuldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik