MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN CADDE AÇILIŞI VE ANAHTAR TESLİMİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN CADDE AÇILIŞI VE ANAHTAR TESLİMİ

Melikgazi Belediyesince Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin yan tarafına yapılan Şevket Bahçecioğlu Caddesi ve Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm bölgesinde yapımı tamamlanan 48 daire’ nin açılış ve hak sahiplerine teslimi;  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin de onur konuğu olduğu törenlere gerçekleştirildi.

İlk tören Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin yan tarafına yapılan  20 metre genişlik ve 5 kilometre uzunluğundaki Şevket Bahçecioğlu bağlantı yolunun açılış için gerçekleştirildi.  Törene ev sahibi sıfatı ile Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile onur konuğu  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin yanı Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yola adı verilen Melikgazi eski Belediye Başkanlarından Şevket Bahçecioğlu,  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa,  MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Mimarsinan OSB Başkanı Mehmet Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi’ye rekor anlamında yeni yollar kazandırdıklarını vurguladığı konuşmasında Melikgazi ilçesi kurulduğundan beri hizmet veren 4 başkanında tören alanında olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti  “Bugün burada güzel bir birliktelik var. Melikgazi’nin ilk gününden beri hizmet eden 4 belediye başkanı olarak buradayız. Melikgazi’mizin tüm dönem başkanları burada. 5 kilometre  uzunluğa, 20 metre genişliğe sahip nitelikli bir yolu daha Melikgazi’mize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bitüm fiyatları uygunken 170 kilometreyi geçen bir yol imalatı yaptık. Yol yapımında kayaları kırdığımız gibi, rekorları da kırmaya devam ediyoruz. Burada aylarca kaya kırdık, dere ıslahı yaptık. Bu zorlu çalışma sonucunda bu sağlık bandı ortaya çıktı. 10 milyon TL’ye mal oldu. Yolumuzun ağaçlandırmasını da yaptık. Güvenli, seri ve konforlu bir yol ortaya çıktı. Bu tür yatırımlarımız devam edecek. Mimarsinan OSB’de açtığımız yeni yolumuza, Melikgazi Belediye’mizin ilk başkanı olan Sayın Şevket Bahçecioğlu’nun ismini vererek, vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemek istedik. Hizmetleri için kendisine teşekkür ederiz. Yolumuzun hayırlı olmasını dileriz.”

Yola adı verilen  Melikgazi Belediyesinin ilk başkanı olan  Şevket Bahçecioğlu’ da  şükranlarını sunup “Burası şehir trafiğine büyük bir kolaylık sağlayacak. Hayırlı olmasını dilerim.” ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ise, “Palancıoğlu Başkanım açtığı yol, park, cami gibi eserlere Kayseri’ye hizmet veren insanların isimlerini veriyor. Bu inceliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Şevket Abinin isminin konması da ayrı bir incelik olmuş. Melikgazi’de hizmet yıllardır devam ediyor. Hayırlı olmasını dilerim.” değerlendirmesinde  bulundu.

Açılış töreninin ardından Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri protokolü yeni yolda iş kamyonu kullanarak test sürüşü yaptılar.                                   


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor