Melikgazi Belediyesi 2 günde 9 tesisi hizmete açtı

Melikgazi Belediyesi 2 günde 9 tesisi hizmete açtı

Hafta sonu iki gün boyunca açılış töreni gerçekleştiren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, farklı mahalle toplamda 9 tesisi ilçe sakinlerinin hizmetine sunduklarını kaydetti.

Göreve geldiği günden beri ilçedeki ihtiyaçlara yönelik projeler hazırlayarak hizmete sunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu hafta sonu gerçekleştirilen açılış törenlerine dair yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu  "Cumartesi günü Danışment Gazi, Demokrasi, Köşk ve Hunat Mahallelerinde yapımı tamamlanan kütüphaneler ile Yıldırım Beyazıt, Danışment Gazi, Tınaztepe’deki sosyal tesisler içine yapılan teknoloji atölyelerini hizmete açtık. Özellikle butik projelerle mahallerin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Amacımız merkezde yoğunluk oluşmasını önleyip herkesin kendi mahallesinde hizmet almasıdır. Böylece vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını mahallelerde karşılamaya çalışıyoruz. Bu son yapılan kütüphanelerimizle 8 kütüphanemiz oldu inşallah ihtiyaç duyulan yerlerde yine kütüphane yapımına devam edeceğiz. Buralar bir il halk kütüphanesi olarak hizmet verecek. Gençlerimiz rahat ve güvenilir ortamlarda ders çalışacak veya kitap okuyacaklar. Sıkıldıklarında dinlenip çay kahve içecekleri kafeteryalarımız da var. Onların rahatlığı için her şeyi düşündük. Tüm gençlerimize ve Kayseri'mize hayırlı olsun."

Cumartesi günü açılan 7 tesisin yanında ayrıca pazar günü de Selçuklu Mahallesi'nde 2 tesisi daha hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Palancıoğlu  sözlerini şöyle noktaladı "Alanında yine referans bir projeyi Melikgazi’mize kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Melikgazi’mizin mahallerinde hiçbir ayrım yapmadan tüm ihtiyaçlara çözüm üretmeye devam ediyoruz. Bu bölgede 3 mahalleye hizmet edecek olan Selçuklu Pazar Yeri ve Sosyal Tesisimizde MELMEK sınıfları, spor salonu,  kütüphanesi ve kafeteryası ile farklı konseptte hazırlayıp yapımını tamamladık. Selçuklu, Danışment Gazi ve Osmanlı Mahalle halkı buradan daha nitelikli bir hizmet alacak. Özellikli işlevsel bir pazar yeri oldu burası. Vatandaşlarımızın memnuniyetini ve yaşam standardını artırmak için çalışmalarımız devam edecek.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi