MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

KAYSERİLİLERİ SAHURDA BULUŞTURDU?

Mahallemde iftar var,sosyal belediye etkinlikleri ile mahallelileri bir araya getirdiklerini ancak geleneksel olarak her yıl ? Kadir Gecesi ? gerçekleştirilen ?Kayserililer Sahura Davetlisiniz´ adlı programda ilimiz sakinlerini bu kez sahurda buluşturduklarını ifade eden Başkan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesi´nin anlam ve sevabına binaen Seyyid Burhaneddin Mezarlığı yanındaki alanda 25 bin Kayserili ile sahurda bir araya geldiklerini açıkladı?
Ramazan Ayı´nın özünde birlik, beraberlik ile paylaşma ve yardımlaşma gibi ulvi değerlerin olduğunu bu amaç ile vatandaşları bir araya getirdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, sosyal belediyecilik anlayışı ile ulvi duyguları pekiştirmek amacıyla aynı değer ve inançlara sahip hemşerilerimizi Kadir Gecesi´nde KAYSERİLİLER SAHURA DAVETLİSİNİZ programını düzenlediklerini bildirdi.
Başkan Memduh Büyükkılıç,Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarlarının da iştirak ettiği sahur programında vatandaşlarla sohbet etti?
Seyyid Burhaneddin Mezarlığı yanındaki alanda sahur sofrasında Kayserililer ile birlikte olan Başkan Memduh Büyükkılıç, sahur alanında hemşerilerince yoğun ilgi ile karşılandı. Sahur sofrasında misafirlerle tek tek ilgilenerek sohbet eden Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları vurguladı? ?Ramazan Ayı bereket ayıdır. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örnekleri sergilenir. Komşular pişirilen bir kap çorbayı paylaşırlar, teravihte birlikte olurlar, özellikle toplu iftarlarda bir araya gelerek sohbet eder, tanışır ve dostluklar kurarlar. İftar sofraları dostlukların, arkadaşlıkların pekiştirilmesi için bir vesiledir. Bu açıdan bundan sonra mahalle iftarlarını sürekli hale getirdik. Şimdi de ?Kayserililer Sahura Davetlisiniz? etkinliği düzenledik. Amacımız birlikte olmak ve ulvi değerleri gönülden paylaşmaktadır. Melikgazi Belediyesince düzenlenen ve hiçbir kargaşaya, karışıklığa, izdihama izin verilmeden herkesin masasının üstünde hazır bulunan 25 bin kişilik sahur ikramı paylaşıldı.?
Vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Memduh Büyükkılıç, toplumdaki birlik, beraberlik, paylaşma ve yardımlaşma örneklerinin sergilendiği bu ayda hemşehrilerinin birlik ve beraberlik içinde, sevdikleri ve aileleriyle nice mutlu bayramlara erişmesi temennisinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor