Medya mensupları kahvaltıda ağırlandı

Medya mensupları kahvaltıda ağırlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Ayşe Böhürler ve Deniz Mustafa Çağan ile birlikte ilimizde faaliyet gösteren medya kuruluşlarında görev yapan medya mensuplarını kahvaltıda ağırlayıp sohbet ettiler.

Talas Erguvan Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti  İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Ayşe Böhürler, Deniz Mustafa Çağan, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve medya  mensupları katıldı.                                                  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve vekil adayları kentte görev yapan yaygın ve yerel basın temsilcileriyle tek tek tokalaşarak, sohbet ettiler.         

Başkan Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada, “Bir seçim sürecindeyiz, sağlıklı olarak, demokrasi ortamında yürümesini hepimiz arzu ediyoruz. Seçimlerin şehrimiz, ülkemiz, hatta dünya insanlığı için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullanıp; ilimizde hizmetlerin kesintisiz sürdüğüne dikkat çekerek şunları kaydetti “16 ilçe belediye başkanı kardeşimizle el ele vermek suretiyle, teşkilatlarımızın, Kayserimizin güzel insanlarının, siz dostlarının önerileri doğrultusunda süreci yönetirken, hizmeti de asla ihmal etmemeyi çok önemsiyoruz. Bir pandemi dönemini yaşadık, ardından savaş oldu, dünya etkilendi, ardından bir deprem yaşadık. Cenab-ı Allah bir daha böyle bir felaketle bizleri karşı karşıya getirmesin. Bu sabah 4,7 Sarız’ımın dibinde Göksun’da yine deprem oldu, çok şükür ciddi manada bir hasar olmadığını belirtip, bir çeşit enerji boşalımı olarak değerlendirelim, daha büyüğü olmaması yönünde dua ve temennide bulunalım”                                           

Sözlerinin devamında Kayseri’nin Anadolu’nun cazibe merkezi olduğunu ifade eden Büyükkılıç şu bilgileri paylaştı  “Biz şehrimizle gurur duyuyoruz, hayırsever hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz, bizleri seven, güvenen hemşehrilerimize layık olma yönünde irade göstereceğiz. Çok şükür ihracat 4 milyon dolar olmuş, yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşan, 150’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan bir şehirden söz ediyoruz. Kreatif, inovatif anlayışıyla, üreten, yenilikleri keşfetmeye çalışan, eğitim merkezi 5 üniversitesiyle, 4 organize, 1 serbest bölgesi, teknoparklarıyla adeta Anadolu’nun cazibe merkezidir”                                                                   

 Sözlerinin sonunda, yeni havalimanı, hızlı tren, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi gibi vizyon projeleri yakinen takip ettiğinin altını çizen Başkan Büyükkılıç  “Biz bu şehre sevdalıyız, bu şehrin insanına ne yapsak az, onları sırtımızda taşısak az diye buradan ifade ediyorum. Onlar bizi seviyor, güveniyor, biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Bir ekip anlayışıyla çalışmalarımızı yapıyoruz, ekip çalışmasını çok önemsiyoruz. Ayrıca Kayseri basınını sağduyunun, yerli ve milli anlayışın sesi olarak görüp, nitelendiriyorum, iyi ki varsınız” ifadesini kullandı.                                                                             

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Deniz Mustafa Çağan da “Sizlerden birisi olarak karşınızda bulunuyorum. Sayın başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize, vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” derken, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ayşe Böhürler ise, “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan medyanın çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum” diye konuştu.               

Programda, Başkan Büyükkılıç ve milletvekili adayları gazetecilerin sorularını cevaplanması ile noktalandı.                                                                                 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği