LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

AMACIMIZ, ÖĞRENCİLERİMİZE YARDIM DUYGUSUNU AŞILAMAK

Kayseri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü öğrencileri ve öğretmenleri, maddi imkanı olmayan anaokulu öğrencileri için bere, atkı ve çorap örerek yardım kampanyası başlattılar.

Lisenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin yanı sıra, kulüpte görevli öğretmenler ve öğrencilerin velileri de kampanyaya destek verdiler. Başlatılan kampanya sonrasında, 32 anaokulu öğrencisinin kışın üşümemesi için, kendi ördükleri ürünleri gönderecekler.

11. sınıf öğrencisi ve kulüp üyesi olan Birsen Polat kampanya dahilinde ortaya çıkan ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını vurgulayarak “Örgüler ördük. Çocuklar için çorap aldık. Benim katkım bu şekilde oldu. Çok mutluyum böyle bir katkıda bulunduğum için. Yardım etmeyi çok severim. Her insan atkı, bere örerek okullara yardım edebilirler” dedi.

Yapılan proje ile amaçlarının öğrencilerine yardımlaşma duygusunu yaşatmak olduğunu söyleyen Okul Müdürü Bülent Doymuş ise öğrencilerine ve destek veren öğretmenler ile velilere teşekkür ederek “Biz bu projeyi 3 yıldır devam ettiriyoruz. Daha önceki yıllarda da öğretmen arkadaşlarımız çok büyük çabalar göstermişlerdi. Askıda kıyafet uygulaması, Ramazan ayında yapılan etkinlikler olsun. Özellikle ihtiyacı olan ana sınıfı çocuklarımıza da, ana sınıfının hazırlamış olduğu da kendi el emeği, göz nuru oyuncaklar, tamamen kendi öğrencilerimizin yapmış olduğu oyuncaklardır. Biz o çocukları okulumuza davet ettik. Esas önemli olan şey, öğrencilerimiz, kulüp öğretmenlerimiz ve velilerimizi bu işin içerisine dahil ederek yavrularımıza küçük hediyeler uygun gördük. Amacımız, öğrencilerimize yardım duygusunun ne demek olduğunu, yardım duygusunun insanları nasıl mutlu ettiğini aşılamak için bu projenin içerisine girdik” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor