Kocasinanlı sporcular’dan madalyalara ambargo

Kocasinanlı sporcular’dan madalyalara ambargo

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Kenan Eren Kahraman ile Ayşe İzel Bilgiç, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 5 - 9 Mart tarihlerinde Kırşehir'de yapılan Yıldızlar Takım-Ferdi Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Müsabakalar sonucunda takım yarışmalarında, Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü, Erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi, Kadınlar kategorisinde ise Türkiye üçüncüsü oldu. Bununla birlikte Ferdiler ve Çiftler kategorilerinde de kürsüde yer aldı. Çift Erkekler dalında Kocasinan Sporcusu Kenan Eren Kahraman ve Mustafa Nebhan(Hatay) ile birlikte Çift Erkek Türkiye Şampiyonu olurken, Çift Kızlarda ise Kocasinan Sporcusu Ayşe İzel Bilgiç ve Asude Tuba Şimşek(Çorum) ile birlikte yine Türkiye şampiyonu oldu. Ferdi müsabakalarında ise Ayşe İzel, Tek Kadınlar Türkiye üçüncüsü oldu. Elde ettiği başarılar ile birlikte Bilgiç, 2021-2022 sezonunda yapılacak olan Uluslararası Açık Turnuvalarda, Balkan ve Avrupa Şampiyonaları’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Tek Erkeklerde ise Kenan Eren Kahraman, Türkiye beşincisi olarak müsabakaları tamamladı.

Başarıların devam etmesi için tüm sporculara her zaman desteklerini artırarak sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, şöyle dedi: “Bizleri her defasında sporcularımız onurlandırıyor. Bu gururu yaşattıkları için Kayseri adına teşekkür ediyorum. Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takımı gerek ferdi gerekse takım olarak müsabakalarda gösterdiği başarılar sayesinde ilimizin adını Türkiye ve Dünyanın her yerinde duyurup, şehrimizi ve hatta ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Masa tenisi takımızdaki sporcularımız, milli takımın bel kemiğidir. Milli takımda oynayan çoğu sporcu, Kocasinan Belediyesi’nin yetiştirdiği oyunculardır. Hem altyapıda yeni yetişen çocuklarımız, hem de profesyonel olarak masa tenisi Sporunu yapan çocuklarımız, bizim gurur kaynağımızdır. İnşallah masa tenisine özgü bir tesisi de şehrimize kazandıracağız. Masa tenisini daha üst seviyelere getirebilmenin gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Bu vesile ile çocuklarımızı ve onlarla birlikte bu işe emek veren Milli Takım ve kulübümüzün Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balım’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’