Kocasinan’ın yıldızları ödüllendirildi

Kocasinan’ın yıldızları ödüllendirildi

Kocasinan Belediyesi, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocasinan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle tertiplenen okullar arası yarışmalarda dereceye giren ‘Kocasinan’ın Yıldızları’ için gerçekleştirilen ödül töreninde 353 öğrenci ödül aldı.

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine; Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu,  ilçe belediye başkanları , öğrenci ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.                                                                          

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki  Kocasinan Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar ve ekibine şükranlarını sunarak şunları kaydetti “Yarışmalara katılan gençler, sadece kendi alanlarında yarışmıyor. Bu yarışmalarda gençler; arkadaşlığı, birlik ve beraberliği, takım ruhunu ve kardeşliği öğreniyor. Lütfen gençler, bu vatanı çok sevin. Kendi değerlerimizle birlikte ayakta kalacaksak gençlerimizin bugünkü yapmış olduğu eserlerle olacak. Gençlere emek veren Ahmet Başkanımıza teşekkür ediyorum”         

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ‘da Kocasinan Belediyesi olarak hayatın her alanında yer aldıklarının altını kalın çizgilerle çizip, gençlere ve çocuklara pozitif ayrımcılık yaptıklarını vurgulayarak şöyle konuştu  “İnsan odaklı projeler üretiyoruz ve yaptığımız her bir yatırım, şehrimize değer katmaktadır. Bu bakış açısıyla hemşehrilerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet ediyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yeni ve farklı projeler üretiyoruz. Belediye olarak temizlik, yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalarımız olmazsa olmazımızdır. Bunları en iyi şekilde yapmaya yoğun gayret ediyoruz. Bunun yanı sıra bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha güzel hizmet etmenin çabası içerisindeyiz. Kocasinan’ımızı ve Kayseri’mizi daha kıymetli ve daha değerli olması için projelerimizi hayata geçiriyoruz. Özellikle sosyal belediyeciliğe ayrı bir önem veriyoruz. Gençlere ve çocuklarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Biliyoruz ki yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetler, gençlerimize emanet. Kayseri ve Türkiye’nin geleceği gençlerinin neler yapacağına yarışmalarda şahit olduk. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim sezonunda dopdolu bir sezon hazırlıyoruz. Sahada daha etkin bir Kocasinan Belediyesi’ni görmüş olacaksınız. KOCAFEST ’ten TEKNOFEST’te uzanan bir yolda yarınlarımızı inşa ediyoruz. Böyle yarışmalarla Büyük ve Güçlü Türkiye’yi inşa ediyoruz. Bu vesileyle dereceye giren geleceğimizin teminatı yavrularımızı tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum”                                  

Konuşmaların ardından Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında birinci olan öğrenci performansını sergiledi. Daha sonra 20 farklı branşta dereceye giren 353 öğrencinin ödülleri dağıtıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi