KOCASİNAN’DA KİMSE YALNIZ DEĞİL

KOCASİNAN’DA KİMSE YALNIZ DEĞİL

Kocasinan Belediyesi, ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçede yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri 49 ilçe sakinine  haftanın yedi günü bir öğünlük sıcak yemek hizmeti uygulaması başalattı. Kocasinan Belediyesi yemekhanesinde hijyenik bir ortamda hazırlanarak özenle paketlenen yemekler, belediye ekipleri tarafından vatandaşların evlerine teslim ediliyor. Haftanın 7 günü yapılan servis ile ilçedeki 49 yaşlı vatandaşın günde bir öğün sıcak yemek ihtiyacı karşılanıyor.

Başkan Çolakbayrakdar, sosyal sorumluluk projeleriyle gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilediklerini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi : “Birçok alanda çalışmalar yapıyoruz ve projeler üretiyoruz. Gerek fiili gerekse inşai çalışmalarla vatandaşın hayatına dokunacak her alanda belediye olarak hizmetler gerçekleştiriyoruz. Ama bu hizmetlerin içerisinde en fazla mutluluk vereni ve en fazla heyecan uyandıranı ve bizim yüzümüzü güldüren işlerin başında sosyal belediyecilik adına yaptığımız çalışmalar geliyor. Kocasinan Belediyesi yemekhanesinde hijyenik bir ortamda hazırlanarak özenle paketlenen yemekler, belediye ekipleri tarafından vatandaşların evlerine götürülerek sıcağı sıcağına teslim ediliyor. Haftanın 7 günü yapılan servis ile ilçedeki 49 yaşlı vatandaşın günde bir öğün sıcak yemek ihtiyacı karşılanıyor. Bir yandan ‘Yeni bir Kocasinan’ inşa ederken diğer yandan ise sosyal belediyecilik adına gencinden yaşlısına her yaş gruptan herkese ulaşabilme, onların dertleriyle dertlene bilme ve eksiklerini giderebilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Kocasinan Belediyesi, 2017 yılında hayata geçirdiği 'Kocasinan Gönüllüsü Projesi' ile bu zamana kadar ihtiyaç sahibine verilen 627 bin 184 ürün olmak üzere yaklaşık 170 bin vatandaşın ihtiyacına cevap verdi.”

Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yemek dağıtımına katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 65 yaş üzeri vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti