Kızılırmak'ta kaybolan genç henüz bulunamadı

Kızılırmak

Yemliha Mahallesi'nde meydana gelen olayda  Kızılırmak'a girdikten sonra kaybolan genci arama çalışmalarına havanın aydınlanmasının ardından yeniden başlandı.

Alınan  bilgiye göre, Yemliha Mahallesi'nde meydana gelen olayda serinlemek üzere Kızılırmak'a giren 31 yaşındaki Murat G. İsimli  genç  bir süre sonra kayboldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD, itfaiye ve Türkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

AFAD öncülüğünde itfaiye, Türkuaz Arama Kurtarma, Adana'dan gelen jandarma su altı arama kurtarma ekipleri, polis su altı arama kurtarma ekipleri ve gönüllü derneklerin de bulunduğu 70 kişilik ekip yeni gün ile beraber arama çalışmalarına yeniden başladı. 18 dalgıç suda arama çalışmalarını sürdürürken, jandarmaya ait 2 arama kurtarma köpeği de ırmağın kenarında arama yaptı. Alanda çalışmaları takip eden Murat G.'nin eniştesi de, şahsın bu alanı hiç bilmediğini söyleyerek, yüzme de bilmediğini kaydetti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit de, çalışmaların sürdüğü alana gelerek İl AFAD Müdürlüğü Müdahale Şube Müdürü Hasan Say'dan bilgiler aldı.

Kızılırmak'ta kaybolan ve 3 gün sonra askere gideceği öğrenilen 31 yaşındaki Murat G. isimli gencin havanın kararması ile son verilen  arama çalışmaları havanın aydınlanmasının ardından yeniden başlatıldı.  Fakat öğle saatleri itibarı ile henüz kendisine  ölü yada diri ulaşılamadı.

 


Haber Kaynak : İHA

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı