KİTAP FUARI’NA REKOR ZİYARETÇİ

KİTAP FUARI’NA REKOR ZİYARETÇİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Okuyan ve Okutan Şehir Kayseri’ sloganı ile  bu yıl 4.kez gerçekleştirilen kitap fuarını 10 günde 815 bin 110 kişinin ziyaret ettiğini ve fuarın kendi rekorunu kırdığını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen ve merhum yazar, şair ve düşünür Sezai Karakoç anısına düzenlenen 4. Kayseri Kitap Fuarı sona erdi.

3-12 Aralık günlerinde gerçekleştirilen kitap fuarını Kayseri ve çevre illerden 10 günde 815 bin 110 kişi ziyaret etti. Dördüncüsünü düzenlenen Kitap Fuarı, birincisinde 582 bin, ikincisinde 672 bin ve üçüncüsünde de 798 bin kişi tarafından ziyaret edilmiş, her yıl, bir önceki yılın ziyaretçi rekorunu kırmıştı. Bu yıl da gelenek değişmedi ve Kayseri Kitap Fuarı, 815 bin 110 ziyaretçi ile Türkiye’nin en çok ziyaret edilen kitap fuarı unvanını sürdürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, okuyan ve okutan şehir Kayseri’de kendi rekorunu kıran kitap fuarına katılım sağlayan tüm kitapseverlere şükranlarını sunarak şunları kaydetti.   “Tarih kokan kadim kentimiz Kayseri’de 10 gün boyunca kitap kokusunu doya doya içimize çektik. Kitap Fuarı’mıza muhteşem bir katılım vardı. Milyonların üzerinde kitaplarımız ve 300’ün üzerinde yazarlarımızla kitapseverlerimizi buluşturduk. Fuar boyunca bizleri yalnız bırakmayan sadece Kayseri’den değil, çevre illerden gelen tüm kitapsever dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum”

4. Kayseri Kitap Fuarı’nda yüzlerce kitap standının yanı sıra birbirinden keyifli söyleşiler ve etkinlikler gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, bu fuarı her geçen yıl daha kapsamlı yapmaya ve geleneği sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta Antika Fuarı heyecanı

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı