Kış şartlarından olumsuz etkilenen yolları onarılıyor

Kış şartlarından olumsuz etkilenen yolları onarılıyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri olumsuz kış şartlarından etkilenen ve bozulan yolları onararak vatandaşların konfor ve güvenliğini sağlamaya devam ediyor.

Şehir yollarındaki konfor ve güvenliği sağlamak adına yeni yollar, alt ve üst geçitler inşa eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri diğer taraftan da hasar gören mevcut yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Mesai kavramı gözetmeksizin faaliyet gösteren Büyükşehir ekiplerinin çalışmalarında iş bitmeden mesai bitmiyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol bakım ve onarım faaliyetleri, ağır kış şartlarından hasar gören yollarda devam ediyor. Bu kapsamda çevre yolda ve şehrin diğer noktalarında gerçekleştirilen çalışmalar ile yollar daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor.                

Kayseri’nin ulaşım konusunda Türkiye’de her zaman örnek gösterilen bir il olmasını hedeflediklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç sözlerini şöyle noktaladı “Kayseri’mizde ulaşımın konforlu, güvenli ve sistemli bir şekilde sağlanabilmesi için proje ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yeni hizmetleri hayata geçirirken kış şartlarından etkilenen ve zamanla yıpranan yolların bakım onarımını da yapmayı ihmal etmiyoruz. Kış şartlarından etkilenerek bozulan, trafikte tehlike arz edebilecek duruma gelen yolları onarıyoruz. Kayseri ulaşım konusunda örnek gösterilen bir şehir olmuştur ve hedefimiz Kayseri’nin ulaşım konusunda, Türkiye’de her zaman rol model gösterilen bir şehir olmasıdır”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor