KCETAŞ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

KCETAŞ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

SARIZ´DA DEVAM ETTİ?

SARIZ´DA DEVAM ETTİ?

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. tüketici bilgilendirme toplantılarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak  Sarız ilçesine giden Kceaş  kurmayları Sarız Kaymakamı, Belediye Başkanı ve muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu?

KCETAŞ ?tan yapılan açıklamada yetkililerinin Sarız Kaymakamı, Belediye Başkanı ve muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi. Programlara KCETAŞ ´tan Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevki Özkan, Şebeke İşletme Müdürü Mustafa Öztekin, Bilgi Teknolojileri Müdürü Engin Özkan, Elektrik Piyasası ve Saha Operasyonları Müdürü Turgay Güneş, Yatırım ve Tesis Müdürü Şevket Taş ve Sarız İşletme Şefi Mustafa Türkdönmez katıldı. Ayrıca programlara TEDAŞ Kayseri İl Müdürü Deniz Koca da eşlik etti.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;  İlk olarak İlçe Kaymakamı Sn. Ahmet Solmaz ziyaret edilerek şirket ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Devamında ise Belediye Başkan Vekili Sn. Adil Yılmaz makamında ziyaret edilip ilçedeki çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunulduğu belirtildi. Daha sonra KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezinde Sarız İlçesi Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek sunulan hizmetler ve memnuniyetleri üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Programlar sonrası KCETAŞ Teknik heyeti ilçe de yapılan yatırımları yerinde incelendi.

KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevki Özkan yaptığı açıklamada; İlçelerimizde kesintisiz enerji için bakım onarım çalışmalarına ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yıl Sarız merkezde  dağıtım şebekemizin bir kısmını yer altına alıyoruz dedi. Özkan sözlerinin devamında tüm bu çalışmaların yanında bilgilendirme toplantılarına da hız kesmeden devam edeceklerini ve tüketicilerin her türlü talep, şikayet ve öneriler için 444 7 186´yı arayabileceklerini kaydetti?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti