Kayserispor’da Göztepe hazırlıkları tamam

Kayserispor’da Göztepe hazırlıkları tamam

Süper Lig’in 32.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Göztepe’ye konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, İzmir’e gitti.

Süper Lig’de 32.hafta heyecanı, cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. 32.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Göztepe’yi konuk edecek.

Hafta başından bu yana Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, Cuma günü hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşma için İzmir’e gitti.

Göztepe ile Kayserispor bugüne kadar Süper Lig’de 15 defa karşılaştı. Bu maçlarda Kayserispor 4 kez Göztepe 4 kez kazanırken, 7 maç da berabere bitti. Kayseri’deki maçlarda Kayserispor, İzmir’deki maçlarda Göztepe'nin üstünlüğü bulunuyor. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle bitmişti. İki takım arasında Süper Lig’de oynanan 15 maçta 30 gol atıldı. Kayserispor bu maçlarda 13 gol atarken, Göztepe ise 17 gol attı.

Göztepe-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 9 Nisan Cumartesi günü Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da oynanacak olan karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin


Haber Kaynak : İHA

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti