Kayserispor’da galibiyet coşkusu

Kayserispor’da galibiyet coşkusu

Şehir protokolü maçın ardından konuştu

Süper Lig’in 6.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Kayseri protokolü kameralar karşısına geçti, galibiyet sevincine ortak oldu.

Süper Lig’de 6.hafta geride kaldı. 6.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekipte galibiyetin ardından büyük sevinç yaşanırken, ilimizi protokolü de galibiyet sevincine ortak oldu.

Maç ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, şöyle dedi: “Maçta futbolcular kadar heyecanlandık, elimiz ayağımız tutmuyor. Bugün ki oyundan dolayı tüm kadromuzu tebrik ediyoruz. Maç önü oyuncularla görüştük. Siz, bu maçı alın ardından bize gelip alnınızdan öpelim. Maçın ardından soyunma odasına da gitti. Tabii bunun bir de bedeli var. Prim her maçtan son oluyor da bugün biraz daha arttırdık. Elimizi cebimize atacağız ve bir şeyler çıkacak. Önemli olan çocukların paralarını almalarıdır. Bir yandan sakatlıklar var. Transfer yapamadık. 18 yaşında çocuklarla maç kazandık. Ayrıca Antalya çok bir takım konumunda. Sabırla hocamızın taktiğini uygulayan oyuncularımız, 3 puanı aldı.”

Maç önü korktuğunu dile getiren Vali Gökmen Çiçek de şunları söyledi: “Maçın başında korktuğumu ifade etmek istiyorum. İçimizde takıma güvenen ilk isimler bakanımız ve milletvekilimizdi. Sonu gerçekten güzel oldu. Takımımız şehrimizi birleştirmeye devam ediyor. Teknik heyetimize, oyuncularımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise “Şehrimizin birleştirici gücü olan Kayserisporumuzun galibiyetlerinin devamını diliyoruz. Tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, şunları kaydetti: “Güzel bir galibiyet aldık. İç sahada maç vermeme geleneği devam ediyor. Puan 9 oldu ve üst sıralara çıktık. Hocamız ve oyuncularımızla maç önünde görüştük. İnanmış bir ekip var, devamı gelecek.”

Galibiyet sevincini yaşadıklarını söyleyen Başkan Berna Gözbaşı ise şunları söyledi: “İlk 10 hafta çok zor fikstürümüz var. En azından evimizdeki maçları kaybetmeyelim diye yola çıktık. Evimizde hiç gol yemeden üçüncü galibiyetimizi aldık. 9 puana ulaştık. Teknik heyetimiz ve futbolcularımı kutluyorum. Arif’i de ilk kez sahada gördük.”

Haber: Şevket Tekin


Haber Kaynak : İHA

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’