Kayserispor üç puana odaklandı

Kayserispor üç puana odaklandı

Karaman, “İlk yarının rövanşını almak istiyoruz”

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da Altay maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Hikmet Karaman, yaptığı açıklamada, “Altay maçı çok önemli bir maç, ilk devrenin rövanşını almak istiyoruz" dedi.

Süper Lig’de heyecan yeniden başlıyor. 20.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Altay’ı konuk edecek.

Yukatel Kayserispor, Altay karşılaşmasının hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenman ile devam etti. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışması ile devam eden antrenman, teknik çalışma ile sürdü.

Antrenman öncesi basın mensuplarını açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, şöyle dedi: “Altay maçı çok önemli bir maç. İlk devrenin rövanşını almak istiyoruz. Tabi bu arada bazı eksik oyuncularımız var. Dolayısı ile hem Afrika Kupasına giden hem sakat olan hem de sarı kart cezalısı olan oyuncularımız var. Fakat biz bir bütünüz, çalışıyoruz. Dolayısı ile Kayseri şehrine ve Kayserispor taraftarına sürekli ihtiyacımız var ama başlangıç önemli ve en çok ihtiyacımız olacak maçlardan bir tanesi bu maç. Dolayısıyla buradan taraftarlarımıza ve şehrimizdeki sporseverlere sizlerin vasıtasıyla sesleniyorum. Pazar günü saat 16.00’da maç başlıyor. 12’nci adam çok önemli. Takımımızın buna ihtiyacı var. Maçın bitiş düdüğüne kadar ihtiyacı var. Dolayısıyla başlangıç ve 12’sinde de transfer açılacak. İkinci yarının ilk maçına transferler olmadan giriyoruz. Kısa bir süre içerisinde de hazırlanmak zorundayız. Sizin de bildiğiniz gibi geçtiğimiz ayın 30’unda kupa maçına çıktık. Orada oyuncularımıza yılbaşı izni verip, tekrar Pazartesi günü çalışmalara başladık ve 4 gün içerisinde de Altay maçına hazır çıkmamız gerekiyor. Kolay değil. Birlikteliğe ihtiyacımız var. Oyuncularımızla bunları konuştuk. Altay’da önemli bir takım. Mustafa Denizli çok önemli bir teknik adam. Benim hocalığımız yapmış ve bana çok büyük katkıları olmuş bir büyüğüm. Dolayısıyla zevkli bir maç oynayıp, 3 puanı almak istiyoruz.”


Haber Kaynak : İHA

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti