Kayserispor Alanyaspor maçının ardından

Kayserispor Alanyaspor maçının ardından

Aksoy, “Pozisyon üretemediğimiz için 2. golü yedik”

Kayserispor Yardımcı Antrenörü Taşkın Aksoy, 2-1 mağlup oldukları Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamasında, “Pozisyon üretemediğimiz için 2. golü yedik” dedi.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, 28.hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Mücadele konuk ekip Aytemiz Alanyaspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Yardımcı Antrenörü Taşkın Aksoy, şöyle dedi: “İstediğimiz gibi bir maç oynayamadık. Alanyaspor'u tebrik ediyorum. Yoğun bir maç trafiğinden çıktık. Bilhassa içeride oynadığımız maçlardaki o diriliğimiz maalesef ilk dakikadan itibaren sahaya yansıtamadık. Pozisyon üretmekte zorlandık. Rakibe fazla pozisyon vermemeye çalıştık. Nitekim onu da becerdiğimizi düşünüyorum. Birkaç dışarıdan şutları vardı. 1-0 öne geçtik çok güzel bir organizasyonla. Maalesef 1-0'ı koruyamadık. İlk yarıyı öyle bitirsek belki değişik bir maç izleyecektik. Maalesef 1-1 oldu. İkinci yarı ortada bir maçtı. Alanya daha baskındı. İkinci topları kazanmakta zorlandık. Net olmayan toplar genelde Alanyaspor sahip oldu. Bu da işte yorgunluğun belki belirtisi. Ona rağmen 82-83'üncü dakikaya kadar birkaç pozisyon vermemize rağmen gol yemedik. Kontra atakları maalesef çok çok acemice harcadık. Alanyaspor da top kaybına uğradı, zorladık, iyi kontra ataklar yakaladık ama maalesef bir türlü pozisyon üretemedik. 2'inci gölü yedik. İyi analiz edip Konyaspor'a hazırlanmamız gerekiyor. Doğru kararları vermemiz gerekiyor. Alanyaspor'u tebrik etmek lazım.”


Haber Kaynak : İHA

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’