Kayseri polisinden huzur denetimi

Kayseri polisinden huzur denetimi

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen  ‘huzur’ denetimlerde çok sayıda suç aleti ele geçirilirken, 7 aranan şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Gece Bekçileri, Yunus Timleri ile Trafik Şahin Timleri ve Güven Timine bağlı Park Polisleri, koordineli bir şekilde çalışmalar yaptı. Özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu park ve bahçelerde yapılan denetimlerde, vatandaşların aileleriyle beraber daha huzurlu bir ortamda eğlenmeleri için park ve bahçelerde görev alındı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda birçok aranan şahıs yakalanırken, narkotik madde, tabanca, tüfek, bıçak gibi suç aletleri ele geçirildi. Ekipler özellikle akşam saatlerinde kavşaklarda ve büyük caddelerde trafik magandalarının gerçekleştirecekleri drift ve makas atma konularında sık sık uygulamalar yaparken, dirft ve makas atan trafik magandaları kısa sürede yakalanarak, haklarında adli ve idari işlem yapıldı.

Yunus Timleri ve Trafik Şahin Timleri ekipleri tarafından 1 günde yapılan çalışmalarda: drift atan 2 araç, abartı egzoz olan 19 araç, modifiye olan 5 araç ile alkollü 8 şoföre ve ehliyetsiz 6 araca cezai işlem uygulandı.,

Ayrıca ekiplerce son 2 günde yapılan denetimlerde; 1 tüfek, 1 tabanca, 26 fişek, 2 kurusıkı tabanca, 6,89 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 7 aranan şahıs yakalandı.

 

 


Haber Kaynak : İHA

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu