KAYSERİ MOBİLYACILARI GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR

KAYSERİ MOBİLYACILARI GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR

KAYSERİ MOBİLYA ÜRETİCİLERİ SORUNLARINI ÇÖZÜMÜ İÇİN GÜÇBİRLİĞİ YAPIYOR

KAYMOS Başkanı Mehmet Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda mobilya üreticilerinin yaşadıkları sıkıntılar ve bu sıkıntıların çözümü adına atılan adımlar dile getirildi. Toplantıda konuşan Kaymos Başkanı Yalçın “Katma değeri olan ürün üreten ve sürekli ihracat fazlası veren bir sektör olarak sıkıntılarımızın çözüme ulaştırılmasını bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda sektörde hammadde tedariği, yurtdışı lojistikte konteynır sirkülasyon sorunu ve hammadde fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat sıkıntılarının en kısa zamanda giderilmesi gerektiğine vurgu yapan KAYMOS Başkanı Mehmet Yalçın; “Şimdi bu sıkıntı çözülmezse ilerleyen zamanlarda daha büyük problemlere neden olabilir.” değerlendirmesinde bulundu.

Gerek mobilya üreticileri konfederasyonu olarak gerekse Kayserili bakan ve milletvekilleri aracılığı ile sıkıntıları iletip çözüme yardımcı olmalarını isteyeceklerini ifade eden Yalçın, katma değeri olan ürün üreten ve sürekli ihracat fazlası veren bir sektör olarak sıkıntılarımızın çözüme ulaştırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yalçın ayrıca Kayseri mobilya üreticileri olarak gelişen teknoloji ve satış politikaları gereği güç birliği yaparak kendi ürettikleri ürünleri bir e-ticaret sitesi ile satışa sunacakları proje hakkında bilgiler verip, bu anlamda kurulacak e-ticaret sitesinin oluşumunun çok kısa bir zamanda tamamlanacağını ve yakın bir zamanda bu sitenin bir lansman ile tanıtımının yapılacağını hatırlatarak “Kurulacak bu yeni e-ticaret sitesinde satış yapacak her firma aynı zamanda bu platformun eşit ortağı da olacaktır” şeklinde konuştu.

Bu süreçte işini iyi yapan ve akıllıca hareket eden orta ölçekli firmaların büyüyeceğini, tam tersi akıllıca hareket etmeyen büyük firmaların da kapanacağını sözlerine ekleyen Yalçın; bu anlamda e-ticaret için markayı değerli kılacak olanın kendileri yani mobilya üreticileri olduğunu, sitenin isminin ve anlamının bu anlamda bir şey ifade etmediğinin altını çizdi.

İlginin yoğun olduğu toplantıda katılımcılara, kurulan bu e-ticaret sitesinin çalışma şekli ve işleyişi hakkında detaylı bilgiler sunulurken, katılımcıların görüş ve önerileri de program sonundaki soru-cevap kısmında dinlendi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı