Kayseri Kariyer Merkezi ilgi odağı oldu

Kayseri Kariyer Merkezi ilgi odağı oldu

İş arayanla işvereni buluşturarak istihdama katkı sağlamak maksadı ile Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde kurulan  ve üniversiteler ile  iş dünyasının da paydaş olduğu Kayseri Kariyer Merkezi gençlerin  ve iş dünyasının ilgi odağı oldu.

KAYMEK A.Ş. ile İŞKUR arasında imzalanan protokol doğrultusunda faaliyet gösteren Kayseri Kariyer Merkezi iş arayan ilimiz sakinleri ve iş dünyasından büyük ilgi görüyor.           

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın, uygun işe uygun çalışanı belirleyip, bunları birbirinden haberdar ederek, aralarında köprü görevi üstleneceğini belirttiği proje, iş arayan ve işvereni buluşturacak. Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Kariyer Merkezi platformu ile üniversite, işveren temsilcileri, odalar ve borsalar ile birlikte faaliyet alanını genişleterek vasıfsız personelin yanı sıra, sanayinin aradığı ara/teknik eleman ihtiyacının, kentte bulunan üniversitelerden mezun olan öğrencilerden aracısız ve hızlı bir şekilde karşılanmasına katkı sağlayacak.    

Ayrıca, öğrencilerin staj taleplerinin de bu kapsamda karşılanması için üniversite, işveren temsilcileri, odalar ve borsalar ile koordineli çalışılması planlanırken, Kayseri Kariyer Merkezi insan kaynakları, sosyal güvenlik mevzuatı, sigorta mevzuatı vs. konularda ücretsiz eğitim ve danışmanlık hizmeti de verecek.                                                                                                                                    

Kayseri Kariyer Merkezi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Üniversitesi, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Ticaret Borsası, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi, İncesu Organize Sanayi Bölgesi ve KAYMEK A.Ş. ile işbirliği içerisinde hizmetlerini yürütecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor