KAYSERİ ŞEKER, MEYDANLARDAYDI

KAYSERİ ŞEKER, MEYDANLARDAYDI

Kayseri Şeker; Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal´da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine, çiftçiler, çalışanlar ve yönetimle birlikte iştirak etti.

Kayseri Şeker, Kayseri Cumhuriyet Meydanına kurmuş olduğu çadırda yaklaşık Sekiz bin kişiye irmik helvası ikramında bulunurken, Boğazlıyan ve Turhal´daki etkinliklere çiftçiler, çalışanlar ve yöneticiler olarak büyük bir katılım yanı sıra meydanlara kurduğu stantlarda etkinliklere katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; 15 Temmuz Büyük Türk Milletinin Emperyalizmi ve yerli uşaklarını yendiği gün olarak belirtti.

Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü;

?Zamanımızda dünya üzerinde yaşayan 8 milyara yaklaşan insan nüfusu; Birleşmiş Milletlere üye 193 ve gözlemci 2 olmak üzere 195 devlet bünyesin de yaşamaktadır. Bu devletler içerisinde köklü bir mazisi ve uzun geçmişi olanlar var olduğu gibi, yeni kurulan devletler de bulunmaktadır. Dünya; küçük-büyük devletlerin gizli, açık her türlü mücadelesine sahne olmaktadır. Asırlardan beri dünya üzerinde devam edip gelen savaşlar, darbeler ihtilaller bunun en açık delilleridir. Dünyada devletlerin ve milletlerin bir hakimiyet mücadelesi devam etmektedir. Osmanlı devletinin son dönemlerinde ve yıkılışından sonra dünya; emperyalist güçlerin ve devletlerin etkin hakimiyetinde yönetilmektedir. 195 üyeli Birleşmiş Milletlerin güvenlik konseyinin 5 daimi üyesi dünya ile ilgili kararları birlikte alabilmektedirler. Emperyalizm uşaklığına soyunmuş bir takım uşak beyinli soysuzlar; Türk Devletini yok etmek, Türk Milletini parçalamak için alçakça bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. FETÖ adı ile örgütlenen emperyalizmin uşakları ihanetleri ile Türk Milletini tarih sahnesinden silmek istemişlerdir. Birleşmiş milletler bünyesindeki devletlerin büyük çoğunluğu böyle bir alçakça kalkışmayı bertaraf edemezdi. İşte Türk milleti bunun için Büyük bir Millet, Türkiye bu nedenle büyük bir devlettir. Allah zeval vermesin. 15 Temmuz günü Devletimizi bu beladan korumak için şehit olan vatan evlatlarına Allah´dan rahmet, gazi olanlara da sağlıklı bir hayat diliyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti