KAYMEK YAZ OKULU AÇILIYOR

KAYMEK YAZ OKULU AÇILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. -KAYMEK’in şehir merkezi ve tüm ilçelerde bulunan tesislerinde 5 Temmuz Pazartesi günü Yaz Okulu başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’deki öğrencilerin akademik, sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.Ş. 25 farklı alanda 81 branşta kurs açacak. KAYMEK Yaz Okulu, 5 Temmuz Pazartesi başlayacak ve 28 Ağustos’ta sona erecek.

Yaz okulunda; Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Din Eğitimi, El Sanatları Teknolojisi, Gazetecilik, Grafik ve Fotoğraf, Giyim Üretim Teknolojileri, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Hukuk, Kişisel Gelişim, Kuyumculuk Teknolojisi, Muhasebe Finansman, Sanat ve Tasarım, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Seramik ve Cam Teknolojisi, Makina Teknolojisi ve Yabancı Diller gibi birçok farklı alanda yetişkinler için kurs düzenlenecek. Kursların sonunda katılımcılara MEB onaylı sertifika veya KAYMEK Katılım Belgesi verilecek. Ayrıca Sanat ve Mesleki Eğitim Kurslarına katılan kursiyerler için sergiler, yarışmalar ve seminerler gibi sanatsal ve kültürel etkinlikler de yer alacak.

KAYMEK Yaz Okulları kapsamında Gençlik Merkezleri ve İlçe Sosyal Yaşam Merkezleri’nde 8. sınıf ve 12. sınıflara geçmiş olan öğrencilere sınava hazırlık için müfredata uygun bir şekilde Türkçe ve Matematik dersleri verilecek.

Öte yandan 8-14 yaş grubundaki gençlere Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi verilerek millî ve manevi yönden güçlü, vatan, millet ve tarih şuuru gelişmiş, topluma faydalı, erdemli bireyler yetiştirilecek. 8-14 yaş grubundaki gençlere, Tarih Okumaları, Türk İslam Bilginleri, Eğlenceli Fen Deneyleri dersleri her hafta sunularak motivasyona dayalı öğrenim gerçekleştirmeleri sağlanacak. Ayrıca LGS, YKS hazırlık kurslarında ve 8-14 yaş grubu kurslarında KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde ve İlçe Sosyal Yaşam Merkezleri’nde eğitim görecek olan bütün öğrencilere her hafta bir etkinlik yapılarak, onların renkli ve verimli bir yaz geçirmeleri sağlanacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”