KAYMEK, “Projen ile gel" sloganıyla Teknofest gençliği yetiştiriyor

KAYMEK, “Projen ile gel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde mesleki eğitim ve kültür sanat faaliyetlerini sürdüren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) ‘Projen ile Gel’ sloganı ile düzenlenen Robotik Kodlama Atölyesi’nde 14-17 yaş arası başvurusu geçerli olan 32 öğrenci ile mülakat yapacak. Mülakatlar sonucunda projesi kabul edilen gençlere teknik eğitim desteği sunulacak.

KAYMEK, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Projen ile Gel Robotik Kodlama Atölyesi’nde gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor. Eğitime, eğitimciye ve özellikle öğrencilere verdiği destekle takdir toplayan Başkan Büyükkılıç’ın talimatları istikametinde zengin içeriklere sahip mesleki eğitim ve kültür sanat faaliyetlerini yürüten KAYMEK, modern teknoloji ve bilimi yakından takip ederek gençleri geleceğe hazırlıyor.

32 ÖĞRENCİ İLE MÜLAKAT YAPACAK
Bu çerçevede 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ‘Projen ile Gel’ projesi çerçevesinde Robotik Kodlama Atölyesi kayıtlarını başlatan KAYMEK, 14-17 yaş arası başvurusu geçerli olan 32 öğrenci ile mülakat yapacak. Mülakatta projesi seçilen öğrencilerle uzman ekip tarafından özel olarak ilgilenilecek ve gençlerin fikirleri hayata geçirilecek. Somutlaştırılan projeler Teknofest gibi proje yarışmalarına hazırlanacak.
Öte yandan ücretsiz Robotik Kodlama Atölyesi’nden faydalanarak kodlama eğitimi almak isteyen öğrenciler de mülakat ile seçilecek. KAYMEK, bazı öğrencilerle proje çalışması yaparken kodlama alanına yönelen öğrencilere de robotik kodlama eğitimi sunacak.
KAYMEK’in ücretsiz Robotik Kodlama Atölyesi hakkında www.kaymekonline.com internet adresi üzerinden ve 0352 320 54 45 numaralı telefon üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor