KASKİ’DEN ÖZVATAN’A 2 MİLYONLUK YATIRIM

KASKİ’DEN ÖZVATAN’A 2 MİLYONLUK YATIRIM

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 2021 yılında Özvatan ilçesinde 2 milyon 106 Bin TL değerinde altyapı yatırımı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki altyapı sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak için tüm imkânlarını seferber ediyor ve büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Özvatan ilçesine 2021 yılında atık su arıtma tesisinden hat imalatlarına, yeni içme suyu depolarının yapımından sondaj kuyularının açılmasına kadar birçok önemli proje sayesinde 2 milyon 106 Bin TL değerinde altyapı yatırımı gerçekleştirildi.

Çözüm odaklı projeler kapsamında Cumhuriyet, Alparslan, Bahçelievler, Kavaklı, Kale, Küpeli, Kermelik, Taşlık, Aşağı Boğaziçi ve Güney Mahallelerinde 2.468 metre içme suyu, 1.282 metre kanalizasyon hattı imalatı yapıldı.                          

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlıklı işleyen altyapıların gelişmiş kentlerin olmazsa olmazı olduğunu bildiklerini belirterek, bu doğrultuda hazırlanan projelerin sırasıyla hayata geçirildiğinin altını çizip ‘Sağlam altyapı, sağlam gelecek’ anlayışıyla Kayseri’nin geleceğini inşa etmeye çalıştıklarını vurgulayarak  şunları kaydetti “KASKİ’miz aracılığıyla hayata geçirdiğimiz projelerimizi geleceğe dönük planlayarak 16 ilçemizde içme suyu, kanalizasyon, atık su altyapısını baştan aşağı yeniliyoruz. Kayseri’mizin geleceğine ışık tutacak yeni projeler üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyor ve geleceğimiz olan suyumuzu korumak için de mücadele ediyoruz. Sağlam ve modern altyapı için 2022 yılında da yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.”                                                           

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik