KASKİ PERSONELİ  KAN BAĞIŞLADI

KASKİ PERSONELİ  KAN BAĞIŞLADI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü personeli kan bağışının önemine dikkat çekmek için Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Kan Merkezi’ne bağışta bulundu.

KASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında "Yalnızca kan vermekle kalma, çevrendekileri de bu kutsal göreve teşvik et" sloganıyla belirli dönemlerde Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Kan Merkezi’ne destek vermeye devam ediyor.

Gönüllü kan bağışı kampanyası kapsamında KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir ve personeller, kurulan kan bağışı stantlarında bağışta bulunarak kampanyaya sahip çıktılar.

KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, düzenli kan bağışının önemine dikkat çekip, sağlıklı her bireyin kan vermesi gerektiğine vurgu yaptı. Kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunun da altını çizen Genel Müdür Doç. Dr. Özdemir, “Kan vermek toplumsal bir dayanışmadır. Bir hayatı kurtarmanın önemli bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Verilen kanlar birçok hastanın sağlığına kavuşmasına yardımcı olacaktır. Unutulmamalıdır ki, yarın bizlerin de kan almaya ihtiyacımız olabilir. Her sağlıklı birey, ilgili kurumlara bağışlayacağı kan ile 3 kişinin hayatının kurtulmasına vesile olacaktır. Herkesi düzenli olarak kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz. Bu doğrultuda emeği geçenlere de gönülden teşekkür ederiz” değerlendirmesinde  bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor