KARAOĞLU

KARAOĞLU

GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya geldi. Alkışlar eşliğinde karşılanan Dr. Karaoğlu´nu işçiler bağrına bastı. 

31 Mart yerel seçimleri öncesi sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamak üzere yola çıkan CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, fabrika işçilerini ziyaret etti.

Yüzlerce işçiyle buluşan Dr. Karaoğlu´na ilgi yoğun oldu. Zaman zaman ?Umudun adı Sema Karaoğlu? sloganları atan işçiler, desteklerinin Dr. Sema Karaoğlu´ndan yanan olduğunu söyledi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZLA HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

Bir işçi çocuğu olarak büyüdüğünü, İşçilerin yaşadığı sorunları iyi bildiğini ifade ederek sözlerine başlayan CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, ?Bu kadar ilgiyle karşılaşmak gerçekten beni çok sevindirdi. Herkesin umudu olmak için yola çıkmıştım ve görüyorum ki gerçekten işçi kardeşlerimizin de umudu olmuşum. Hepinizin sesi olduğumu biliyor olmanız beni çok mutlu etti. Sizlerin ilgisiyle karşılaşınca yolda yalnız olmadığımı gördüm. Hep birlikte kazanacağız. Hep birlikte ilçemizi yöneteceğiz. Ortaya koyacağımız sosyal belediyecilik anlayışımızla hiçbir insanımızı hizmetsiz bırakmayacağız. Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Sizler fabrikalarda ekmeğinizi kazanırken evdeki eşiniz ve çocuklarınız bizlere emanet olacak. Onları evlerine mahkum etmeyecek, stres dolu bir hayatın içine atmayacağız. Kültürel etkinliklerimizle hem çocuklarımızı geleceğe taşıyacağız, hem de eşlerinizi yaşadığı ruhi bunalımdan koparacağız. Ben bir kadınım. Bir ev kadınının yaşadığı psikolojiyi iyi bilirim. Bunları inşallah bizim dönemimizde dönüştürüp, değiştireceğiz. Alışılagelmiş belediye hizmetlerinin ötesinde bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Kadınlar için belirlediğimiz hanımeli projemizi hayata geçirerek, kadınların el emeklerini doğrudan tüketiciyle buluşturup, ev ekonomisine katkı sağlamalarına zemin oluşturacağız. Böylelikle hem açlık sınırın altında kalan düşük asgari ücretle çalışarak geçim sıkıntısı duyan siz işçilerimize de yardımcı olacağız. Sabredin arkadaşlar hep birlikte kazanacağımızdan kuşkunuz olmasın. Mart´ın sonu bahar diyoruz ve bu baharı hep birlikte yaşayacağız.? Dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı