İYİ PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. OSMAN HAYMANA,

İYİ PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. OSMAN HAYMANA,

TALASLILAR, TALAS´IN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYOR

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, vatandaşların Talas´ta oluşan tüm sorunların farkında olduğunu belirterek, ?Talas´ı yaşanabilir bir ilçeye hemşerilerimizle birlikte dönüştüreceğiz.? dedi.

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, seçim çalışmalarını Talas Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret ederek devam ettirdi.

Esnaf ziyaretine İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, İyi Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş ve gönüllüler de katıldı.

Esnafın sorunlarını dinleyen Av. Osman Haymana ve beraberindekiler, tüm sorunları Talaslılarla birlikte çözeceklerini söyledi.

Av. Osman Haymana, Türk Dünyasının ve Talaslıların 21 Mart Nevruz Bayramını kutladı. Av. Haymana, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü´nü de unutmadı.

TALAS´I YARINLARA BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ

Talas´ta yaşayan vatandaşların tüm sorunlardan haberdar olmalarının sevindirici olduğuna dikkat çeken Av. Haymana, ?Yola çıkmadan önce Talas´ın sorunlarına dönük yaptığımız tespitler Talaslı hemşerilerimiz tarafından da biliniyor olması çok önemli. Talaslı hemşerilerimiz eğitim seviyesi yüksek olduğundan bilinçli seçmen profiline bire bir uyuyor. Gittiğimiz her yerde görüştüğümüz her vatandaşımızdan sorun duymak gerçekten bizleri üzüyor. Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nun Talas için hiçbir şey yapmadığı o kadar açık ki; ilçeye yeni gelenler bile hemen fark ediyor hizmet açığından oluşan sorunları. Palancıoğlu´nun yerine aday gösterilen ve aynı partiden olan Mustafa Yalçın´da Talas için bir şeyler yapılmadığından şikayetçi! Talas´ta mesken sorunu sorun olmanın da ötesine geçmiş, betonlaşma insanları şiddete meyil eder hale gelmiş, trafik adeta çileye dönmüş, insanlar toz yığınlarından oksijene hasret kalmış! Ekonomik kaygılar hemşerilerimizi tek düşündüren ciddi bir sorun olduğu halde, hizmet açığından doğan sorunlarla birlikte ekonomik kaygıların giderilmesi için belediyenin sorumluluk üstlenmesi gerektiğini biliyorlar. İnşallah 1 Nisan sabahı bam başka bir güne uyanacağız ve hemşerilerimizle birlikte Talas´ımızı geleceğe taşıyacağız.? Dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı