İstiklal Marşımız 101 yaşında

İstiklal Marşımız 101 yaşında

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın da iştirak ettiği törenle liseli genç yürekler tarafından kutlandı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 101. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Ömer Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tören ile kutlandı. Törene Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Hv. Tuğgeneral Haldun Taşan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış,Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve davetliler katıldı.

"Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet " temalı anma programında etkinlik kapsamında okulun öğrencileri tarafından şiirler okunup, türküler seslendirildi. Törende öğrencilerin hazırladığı resim sergisinin açılışı yapıldı.                                                          

Törenin sonunda Başkan Büyükkılıç, lise öğrencilerine  Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. - KAYMEK tarafından hazırlanan İstiklâl Ajandası ile Yukatel Kayserispor atkısı dağıtırken;  protokol üyeleri öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihamal etmediler.         

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik