İNCESU İLÇE MÜFTÜSÜ YAŞAR POLAT GÖREVE BAŞLADI

İNCESU İLÇE MÜFTÜSÜ YAŞAR POLAT GÖREVE BAŞLADI

MÜFTÜ GÜVEN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR´DA

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, bir dizi incelemelerde bulunmak ve düzenlenen programlara katılmak üzere İncesu ve Yeşilhisar ilçesini ziyaret etti.

İl Müftüsü Güven, ilk olarak İncesu Kaymakamı Ali Cemal Altınöz´ü makamında ziyaret ederek İncesu İlçesinde yürütülmekte olan Din Hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra Sayın Güven, görevine yeni atanan İncesu İlçe Müftüsü Yaşar Bolat´ı makamında ziyaret etti ve atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretler sonrası İncesu İlçe Müftülüğü´ne bağlı Kur´an Kurslarının düzenlemiş olduğu kermese katılan Güven, ?İncesu İlçe Müftülüğünün yapmış olduğu böylesi güzel bir kermesten dolayı öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yaz Kur´an Kurslarında görev alan ve eğitim gören talebelerimize ve özellikle Kur´an Kursu öğreticilerimize ve onlara destek veren ailelerine bu kermesin hazırlanmasındaki katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Kayseri hayırseverliği ile bilinen bir şehir. Son 3,5 yıl içerisinde bizler sınır ötesindeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize 506 Tır yardım malzemesi gönderdik. Bu yardımlar her bir personelimizin katkısı, desteği ve çalışması ile aynı zamanda hayırseverlerimizin vermiş olduğu destekler sebebiyle oldu. Bu kermesin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum? diyerek sözlerini tamamladı.

Kermes açılışı sonrası İl Müftüsü Güven, yatılı Kur´an kursu yapılması düşünülen kurs inşaatını, Kızılören Mahallesinde bulunan Hacı Ahmet Çavdar Erkek Yatılı Kur´an Kursunu ve bir hayırsever tarafından yaptırılan Kızılören Merkez camii inşaatını gezerek inşaatlar hakkında İncesu İlçe Müftüsü Yaşar Bolat ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, bir dizi incelemelerde bulunmak Yeşilhisar ilçesini ziyaret etti.

İl Müftüsü Güven, ilk olarak Yeşilhisar İlçe Müftüsü Said Çavuşoğlu´nu makamında ziyaret ederek Yeşilhisar İlçesinde yürütülmekte olan Din Hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonrası İl Müftüsü Güven, Yeşilhisar İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii inşaatını ve bir hayırsever tarafından yaptırılan cami inşaatını gezerek inşaatlar hakkında Yeşilhisar İlçe Müftüsü Said Çavuşoğlu ve diğer yetkililerden bilgi aldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor