İhale ile arsa ve dükkan satılacak

İhale ile arsa ve dükkan satılacak

Büyükşehir Belediyesi Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 1 adet konut alanı arsası ve Şeker Mahallesi’nde bulunan 6 adet dükkân ile Melikgazi İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Akaryakıt ve Servis İstasyonu arsasını  ihale ile satacak.

Mülkiyeti  Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan, Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 1 adet konut alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satışa çıkacak. İhale, 1 Mart 2022’de saat 14.00’te Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşecek.

Yine Mülkiyeti  Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi’nde bulunan 6 adet dükkân, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince yapılacak “Açık Teklif Usulü” ihale ile tek tek satılacak. İhale, 1 Mart 2022’de saat 14.10’da Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşecek.

Ayrıca Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Melikgazi İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Akaryakıt ve Servis İstasyonu arsası yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satılacak.

Mülkiyeti  Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan, Melikgazi İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Akaryakıt ve Servis İstasyonu arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satışa çıkacak.

İhale, 8 Mart 2022’de saat 14.00’te Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşecek. İhale ile ilgili tüm detaylar www.kayseri.bel.tr adresinden öğrenilebilecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”