HİZMET ETMEYİ İBADET BİLDİK

HİZMET ETMEYİ İBADET BİLDİK

Büyükkılıç: “2020 yılında Pandemiye rağmen önemli projelere imza attık”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “2020 yılında Pandemiye rağmen önemli projelere imza attık. 2021 yılında da Kayserili hemşerilerimizin bizlere olan güveni ve sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla yapacağımız çok iş var” değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni yıl mesajında, 2021 yılının Türk Milleti ve tüm insanlık için sağlık, barış, huzur, esenlik ve refah getirmesini temenni etti. Mesajında, 2020 yılının deprem ve çığ afetleri, yangınlar ve küresel salgın koronavirüs gibi tarihi olaylara şahitlik edip, acı kayıplar verdiğimiz bir yıl olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle Pandemi salgınında, deprem ve çığ afetlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı, halen tedavisi devam eden hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum. Ayrıca bu yıl ay yıldızlı bayrağımızı, vatanımızı, ezanımızı ve milletimizi korumak için canlarını seve seve feda edip şehit olan kahraman askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin de mekânları cennet olsun diyor, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak 2020 yılında özellikle dünyayı etkisi altına alan ve etkisini halen sürdüren Pandemi salgınına rağmen bahanelere ve mazeretlere sığınmadan hemşehrilerinin yanında olmayı, hizmet etmeyi bir görev ve ibadet bildiklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir olduk, beraber olduk, ‘insanların hayırlısı, insana hizmet edendir’ anlayışıyla, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle ve dedikodulara kulaklarımızı tıkayarak kimseyi ötekileştirmedik. 16 ilçemizin hiçbirisini ayırmadan 1,5 milyon insanımızın tamamını gözeterek hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Belediyemizin projeleri ile Kayseri’nin tüm projelerini Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Bakanlarımızla paylaştık ve sorunlara çözüm bulmak için çalıştık. Gece yarılarına kadar ortak akılla toplantılar yaptık. Alt yapı, fen işleri ve imar gibi fiziki belediyeciliğin yanı sıra gönüllere dokunmayı ve sosyal belediyeciliği de 2020 yılında göz ardı etmedik. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde ulaşımdan alt yapıya, kültür sanattan eğitime, tarımdan hayvancılığa ve spora kadar birçok fiziki ve sosyal proje ile hizmetleri halkımızla buluşturduk.” Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni yılda da yapılacak çok işleri olduğunun altını çizerek, “2021 yılında da Kayserili hemşerilerimizin bizlere olan güveni, sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla uyum kültürü içerisinde yapacağımız çok iş var. Kayseri’yi daha yaşanabilir bir şehir yaparak, büyümesini ve gelişmesini sürdürmesini sağlamak için azami derecede gayret gösterirken, diğer yandan gelecek neslin başarılı, eğitimli, kaliteli, çağın gereklerini doğru okuyabilen, insanlığa değer katabilen bir nesil olabilmesi için her türlü imkânı hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”